Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Biologische pionier gaat een nieuwe fase in

Nieuw bestuur voor coöperatieve groothandel De Nieuwe Band

De Nieuwe Band heeft sinds deze zomer een nieuw coöperatie-bestuur en zet daarmee verdere stappen om een nog professionelere en succesvollere organisatie neer te zetten.

Oud-voorzitter en mede-oprichter van De Nieuwe Band, Allard ten Dam: "Het benoemen van deze nieuwe en zeer ervaren en betrokken bestuursleden, is één van de stappen die we zetten om onze organisatie te versterken en onze ambities verder te realiseren."

De Nieuwe Band is al 33 jaar een coöperatieve groothandel in biologische levensmiddelen en wordt door velen niet alleen als pionier, maar ook als voortrekker gezien. De organisatie is zeker de afgelopen 5 jaar sterk gegroeid en de oprichters en oud-bestuursleden hebben daarmee besloten dat de organisatie een nieuwe fase in moet gaan. Alle oud-bestuurders zullen wel actief betrokken blijven bij De Nieuwe Band.


Het nieuwe bestuur van De Nieuwe Band, van links naar rechts: Bert Vroon, Wieneke Groot, Klaas-Evert Engelse.

"Kansen en potentie volledig benutten"

Het nieuwe bestuur van De Nieuwe Band bestaat uit zeer ervaren mensen, die beschikken over de nodige kennis en ervaring in hun aandachtsgebied. Daarnaast zijn ze erg betrokken bij De Nieuwe Band en de coöperatieve uitgangspunten. De samenstelling van het nieuwe bestuur is als volgt: voorzitter Bert Vroon, secretaris Wieneke Groot, penningmeester Klaas-Evert Engelse.

Voorzitter Bert Vroon: "De Nieuwe Band is een prachtige organisatie die al 33 jaar een betrouwbare partner is voor winkeliers en consumenten. Mensen vertrouwen op de biologisch-sociale kwaliteit van De Nieuwe Band. Daarnaast zien wij als nieuw bestuur nog heel veel kansen en potentie, en we voelen ons vereerd dat we de organisatie kunnen ondersteunen om deze volledig te benutten."

Voor meer informatie: www.nieuweband.nl
Publicatiedatum: