Gewonnen bio-kalf van wielrenner nog gewoon bij zijn moeder
"Men kan bij onder andere wielerwedstrijden geen levend dier cadeau doen", reageert Luc Bungeneers, districtsvoorzitter Merksem. Wout zelf geeft in zijn reactie aan dat hij in de war raakte omdat ze direct vertelden dat het ging om een beestje dat bekend staat om het lekkere vlees. "Ik ging er ook vanuit dat ik het in de vorm van vlees ging ontvangen. Ondertussen heb ik vernomen dat het de bedoeling is dat het beestje gewoon bij de moeder blijft. En dan zullen we later wel zien wat er mee gaat gebeuren." Wout heeft zijn kalf nog niet ontmoet, maar is van plan om tijdens een training langs te gaan fietsen. Ook gaat hij nadenken over een naam voor het kalfje.
Bron: ATV
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-06-05 Drie jaar undercover in de bio-industrie en vervolgens zelf verdacht van dierenmishandeling
- 2023-05-30 Voor iedere zeug een eigen bungalow
- 2023-05-25 Jersey rundvlees binnenkort ook bij 5 Odin winkels in Amsterdam
- 2023-05-10 Duitsland: Nieuwe veehouderijplannen hebben biologische varkenshouders te weinig te bieden
- 2023-05-10 Onderzoek rond reductie ammoniakemissies in de biologische veehouderij
- 2023-05-04 Mestoverschot? Niet in de biologische sector
- 2023-04-26 Nieuw boek bepleit arbeidsrechten voor dieren
- 2023-04-13 "Overconsumptie van rood vlees resulteert in veel extra gezondheidszorgkosten"
- 2023-03-31 Droge worst van zoetwateroesters
- 2023-03-07 Jersey stieren verkennen nieuwe hellingstal
- 2023-03-03 Bekertje bodem voor bioscoop-bezoekers
- 2023-03-01 Stressvrij slachten belangrijkste principe voor mobiele dodingsunit
- 2023-02-24 Rapport: ongeveer 12 procent veehouderijen heeft keurmerk
- 2023-02-20 Keuze voor biologisch vlees levert de Voedselbank cheque van 1500 euro op
- 2023-02-16 Volledig Duitse biologische varkensvleesketen met succes gelanceerd
- 2023-02-10 AR wil verder groeien in biologisch en neemt productielocatie over
- 2023-02-01 Nieuwe financieringsronde Beter Boeren
- 2023-01-30 Ketenkennisdialoog 'De smaken van duurzamer varkensvlees': 1 februari
- 2023-01-18 Biologisch tot op het bot: bouillons met een duurzaam verhaal
- 2023-01-17 Henk en Klaas willen je graag iets vertellen