SANA blijft groeien: 9-12 september in Bologna

De 28e 'International Exhibition of Organic and Natural Products' krijgt vorm. Van vrijdag 9 tot en met maandag 12 september is SANA op de Bologna Trade Fair klaar om nog mee rexposanten en bezoekers te verwelkomen.

Dit internationale evenement voor Italiaanse biologische voeding en producten beslaat meer dan 50.000 vierkante meter. Dit betekent een stijging van 30% ten opzichte van 2015. In de hallen 25, 26, 29, 30 en 36 van de beurs in Bologna zullen biologische producten te vinden zijn.Het biologische gedeelte van de beurs zal in drie sectoren verdeeld zijn: Organic Food, Natural Personal Care and Organic Product en Green Lifestyle. Er is steeds meer internationale belangstelling voor SANA. De vele nieuwe exposanten, evenals de aanwezigheid van grote spelers uit de sector, tonen dat de positieve trend die ook al tijdens de editie van 2015 te zien was, voortzet. In 2015 trok SANA ongeveer 45.000 bezoekers, waarvan meer dan 40% inkopers uit het buitenland (ongeveer 21 verschillende landen) en 25% meer exposanten.

Voor meer informatie: www.sana.it

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.