Gezonde traktatie Estafette voor nieuwe studenten Delft

Estafette de biologische eetwinkel van Delft heeft halverwege de OWee, de officiële ontvangstweek voor aankomende studenten van de TU Delft, de Hogeschool Inholland Delft en de Haagse Hogeschool, de nieuwe eerstejaars getrakteerd op een gezonde pauzebreak.


Marc Beltman van Estafette Delft bij de kraam tijdens de OWee.

Tijdens de OWee maken de nieuwe studenten kennis met alle facetten van het Delftse studentenleven: het studeren, de stad, verschillende sportverenigingen en studentenverenigingen. En dus ook met biologisch eten en drinken.


Veel animo voor de bio-appelsaptap.

Estafette hoopt de studenten met fairtrade bio-bananen en een beker lekkere koele natuurtroebele appelsap een frisse energieboost voor de tweede helft van de OWee te hebben gegeven en ze te inspireren om bij het boodschappen doen wat vaker te kiezen voor biologische producten. Liefst bij Estafette natuurlijk…Voor meer informatie: Marc Beltman, vestigingsmanager Estafette Delft of Merle Koomans, hoofd marketing Estafette Odin.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.