Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jolly Ginger & Apricot nieuwste raw bonbon van Ridiculously Good

Ridiculously Good heeft een nieuwe smaak aan het assortiment toegevoegd: Jolly Ginger & Apricot. De ontwikkeling van deze smaak is tot stand gekomen aan de hand van de eeuwenoude Chinese voedingsleer, waardoor de samenstelling alle elementen bevat voor een verfijnde en gelaagde smaak.



Voeden in plaats van vullen

"Zoals altijd wordt ook deze smaak gemaakt met de beste cacaobonen ter wereld; Arriba Nacional uit Ecuador. De Jolly Ginger & Apricot variant is gevuld met abrikoos, gember en een vleugje kaneel. De biologische snack is - net zoals de twee andere smaken - vrij van geraffineerde suiker, gluten, lactose, soja en conserveermiddelen, oftewel clean-label", vertelt Shemara Pijpers.



"Kortom: een heerlijke aanvulling op ons assortiment die veganisten en iedereen die verantwoord wil snoepen 100% happy maakt!"

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: