Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Polen: Nettowinst Bio Planet gedaald

In de eerste helft van 2016 genereerde Bio Planet, de Poolse marktleider in de productie en distributie van biologisch voedsel, 13,21 miljoen euro aan inkomsten en bereikte een nettowinst van 100.751 euro. Het jaar daarvoor waren de resultaten respectievelijk 9,56 miljoen en 374.888 euro.

De verkoop van Bio Planet tijdens het tweede kwartaal van 2016 bedroeg 6,44 miljoen euro, wat 36 procent meer is dan in het tweede kwartaal van 2015. Toen bedroeg de verkoop meer dan 4,73 miljoen euro.

In dezelfde periode behaalde het bedrijf een netto winst van 49.907 euro, wat ongeveer 75 procent onder de netto winst in het tweede kwartaal van 2015 ligt. De nettowinst bedroeg toen 197.050 euro.

In recente kwartalen heeft het bedrijf belegd in vaste activa en in personeel. Dit moet het bedrijf in staat stellen om de komende jaren uit te breiden. Hierdoor moet volgens de raad van bestuur de winst op het niveau van de aandeelhouder weer toereikend zijn in het vierde kwartaal van 2016.

Bron: portalspozywczy.pl
Publicatiedatum: