Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe tweetalige en transparante etiketten

Thaise bio-producten onoff spices! nu ook in België

De biologische Thaise gemaksproducten van het Nederlandse onoff spices! zijn vanaf augustus ook te koop in België. Deze nieuwe markt betekent ook voor Nederland nieuwe etiketten: tweetalig en transparant.

De in Thailand geproduceerde soepen, woksausen en curry's van het 5 jaar jonge onoff spices! zijn buiten Nederland al verkrijgbaar in Zweden en Finland. Na België komt daar binnenkort ook Spanje bij.

Eigenaar Onno Stienen is blij dat hij aan de toenemende vraag in Nederland en Scandinavië kan voldoen en tegelijkertijd nieuwe markten kan bedienen. "Biologisch boeren staat in Thailand nog in de kinderschoenen. We selecteren en begeleiden onze leveranciers zorgvuldig. Dat betekent dat je de productiecapaciteit niet in één klap kunt vergroten. Daar moeten we veel tijd en energie insteken."onoff spices! levert inmiddels 25 hoogwaardige producten in handige verpakkingen per maaltijd. Ze onderscheiden zich van de concurrentie door hun authentieke Thaise smaak. Bovendien zijn ze biologisch, lactose- en glutenvrij en bevatten ze zo weinig mogelijk suiker en zout.

Vanaf augustus zijn deze woksausen, soepen en curry's optimaal zichtbaar in handige doorzichtige verpakkingen per maaltijd. Kenmerkend zijn de transparante etiketten. Tegelijkertijd is er meer productinformatie toegevoegd: onoff spices! vermeldt alle ingrediënten in procenten en ook de volledige voedingswaarde."Je ziet wat je eet. En je leest wat je eet", zegt eigenaar Onno Stienen. "We willen in alle opzichten transparant, open en eerlijk zijn."

De verspreiding in België heeft plaats via de groothandels Hagor, Natudis en UDEA. De winkels van BioPlanet nemen om te beginnen al 8 producten af, waaronder de grote hit Khao Soi soep.

Voor meer informatie: www.onoffspices.nl
Publicatiedatum: