De zomer betekent lekker lang buiten genieten met een hapje en een drankje er bij. De nieuwe aubergine olijf tapenade van BioToday mag dan niet op je borrelplank ontbreken. De biologische tapenade is gemaakt op basis van aubergine, groene olijven en olijf- en zonnebloemolie, aangevuld met kruiden en specerijen. Een vleugje chili geeft de tapenade een verrassend pittige twist. De tapenade is plantaardig en dus ideaal voor vegetariërs en veganisten. Een mooi product voor op een crackertje, als spread op brood, door salades of bij mediterrane gerechten.
Voor meer informatie: www.biotoday.bio
Abonneren
Vacatures
Nu ook tapenade aubergine olijf van BioToday
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-09-14 Nieuwe plantaardige biologische dental sticks
- 2023-09-11 AH Terra: een nieuwe lijn plantaardige producten
- 2023-09-11 Jan Knook teelt vier soorten biologische witte bonen voor vegan kaas
- 2023-09-11 Nu verkrijgbaar: Baked Protein Chips
- 2023-09-05 "Vleesvervangers vaak gezonder dan vergelijkbaar vlees"
- 2023-09-04 Maak sea moss gel met biologisch Iers mos poeder
- 2023-08-24 Eerste productie nieuwe biologische eiwitshake is een feit
- 2023-08-24 Sojateelt in Nederland rukt op, maar er valt nog veel te leren
- 2023-08-23 Vegetarisch eten onder druk
- 2023-08-17 Ruim 12.000 handtekeningen voor recht op vegetarische voeding in de zorg
- 2023-07-21 Silken Tofu van Clearspring wint 'Nation's Favourite Organic Product Award
- 2023-07-21 De Caramelbar: het biologische alternatief voor de meest bekende snackreep
- 2023-07-21 Extra voedsel beschikbaar bij vervanging veevoer op akkerland door voedselgewassen
- 2023-07-13 5 strategieën voor de producenten van vleesvervangers
- 2023-07-13 Ekoplaza klant kiest voor plantaardig
- 2023-07-03 Nieuwe biologische plantaardige barista