
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- In memoriam Harmen Peters
- René Groenen en Gineke de Graaf nemen afscheid van biologisch-dynamische boerderij De Beersche Hoeve
- Fotoreportage: Bio-producenten op PLMA 2023
- "Diversiteit is altijd beter dan een monocultuur"
- Meer natuur, beter voor dierenwelzijn: maar boer Gerjo Koskamp kan het niet alleen
Top 5 - afgelopen maand
Deze Nederlandse strandtenten serveren biologische producten
Tijn Akersloot, Zandvoort (Noord-Holland)
Deze strandtent biedt huisgemaakte biologische producten en heeft daarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het restaurant is het hele jaar geopend, van 's ochtends 09:00 tot 22:00 's avonds. Het schenkt veel aandacht aan verse AGF-producten voor onder meer bedrijfscatering. (Meer informatie)
Buiten, Scheveningen (Zuid-Holland)
Strandpaviljoen Buiten werkt met verse producten, en werkt in grote mate met biologische en fairtrade producten. Het restaurant is MSC gecertificeerd, en biedt een uitgebreid assortiment broodjes, borrelhapjes, maaltijdsalades en hoofdgerechten. (Meer informatie)
Boomerang Beach, Scheveningen (Zuid-Holland)
Hier kun je niet alleen een hapje eten, maar ook meedoen aan yogalessen. Boomerang Beach serveert onder meer biologische frisdrank. (Meer informatie)
Patagonia Beach, Zwarte Pad (Zuid-Holland)
Getuige de de naam van deze strandtent verwacht je een Zuid-Amerikaanse invalshoek. Niets is minder waar. Deze strandtent lijkt in grote mate geïnspireerd op een Scandinavische stijl, vol houten meubelen. Het etablissement serveert veel raw foods met dips als tussendoortjes. Ook hier kan de yogaliefhebber zich uitleven. (Meer informatie)
Bron: Girlscene
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-05-12 Ziekenhuis AZ Zeno geeft bio-voeding aan de patiënten
- 2023-05-11 Hotelketen Bilderberg: alle 125 ontbijtproducten gescreend en verduurzaamd
- 2023-05-05 Tweesterrenchef Bas van Kranen: "Biologische groenten zijn zoveel lekkerder, echt bizar"
- 2023-05-03 Nieuw Mos eetcafé wordt biologische saladebar SLA
- 2023-04-25 Eerste biologische en vega lunchroom van Dordrecht gaat sluiten
- 2023-04-24 Chef-kok Wander Alblas laat gasten zelf kip slachten
- 2023-04-20 Duitsland: nieuwe regels voor etikettering bio-producten in restaurants en kantines
- 2023-04-18 Nieuwe biologische koekjesmix voor naast de koffie of thee
- 2023-04-18 Smaakvolle start voor pilot 'Meer bio in de horeca'
- 2023-04-05 Zwitserse bio-sector zet met biologisch horeca-label in op extra omzet
- 2023-04-03 Meld uw duurzame horecalocatie aan voor de Gaia Green Awards 2023
- 2023-03-22 Instock verhuist om meer voedsel te kunnen 'redden'
- 2023-03-10 Collectief van inkopers verbindt zich aan natuurinclusieve landbouw
- 2023-02-21 Groene en gezonde maaltijden in de zorg dankzij platform ToekomstProef
- 2023-02-17 Heerlijkheid Mariënwaerdt behaalt opnieuw Green Key Goud
- 2023-02-14 Valentijnsactie voor de Voedselbank
- 2023-02-14 Met pilot komt biologische aanbesteding door het Rijk stapje dichterbij
- 2023-01-30 Investeringsronde moet groei en internationalisering Anne&Max versnellen
- 2023-01-24 Hotelvereniging gaat voor 50% bio-groenten in 2025
- 2023-01-11 Vernieuwd EXKi-restaurant op Brussels Airport