Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Deze Nederlandse strandtenten serveren biologische producten

Zodra de eerste zonnestralen de zomer aankondigen, dient het moment zich weer aan waarop mensen van heinde en verre neerploffen in de vele strandtenten die de Nederlandse kust rijk is. Lifestyleblog Girlscene ging op onderzoek uit om in kaart te brengen welke strandtenten de moeite waard zijn. Daarbij stuitte de redactie op een viertal vestigingen waar biologische voeding wordt geserveerd.Tijn Akersloot, Zandvoort (Noord-Holland)
Deze strandtent biedt huisgemaakte biologische producten en heeft daarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het restaurant is het hele jaar geopend, van 's ochtends 09:00 tot 22:00 's avonds. Het schenkt veel aandacht aan verse AGF-producten voor onder meer bedrijfscatering. (Meer informatie)

Buiten, Scheveningen (Zuid-Holland)
Strandpaviljoen Buiten werkt met verse producten, en werkt in grote mate met biologische en fairtrade producten. Het restaurant is MSC gecertificeerd, en biedt een uitgebreid assortiment broodjes, borrelhapjes, maaltijdsalades en hoofdgerechten. (Meer informatie)

Boomerang Beach, Scheveningen (Zuid-Holland)
Hier kun je niet alleen een hapje eten, maar ook meedoen aan yogalessen. Boomerang Beach serveert onder meer biologische frisdrank. (Meer informatie)

Patagonia Beach, Zwarte Pad (Zuid-Holland)
Getuige de de naam van deze strandtent verwacht je een Zuid-Amerikaanse invalshoek. Niets is minder waar. Deze strandtent lijkt in grote mate geïnspireerd op een Scandinavische stijl, vol houten meubelen. Het etablissement serveert veel raw foods met dips als tussendoortjes. Ook hier kan de yogaliefhebber zich uitleven. (Meer informatie)

Bron: Girlscene
Publicatiedatum: