De Smaakspecialist in De Succesfactor op RTL 7

Als winnaar in de branche duurzame levensmiddelen van de Nationale Business Succes Award (NBSA) 2016, zijn er bij de Smaakspecialist TV-opnamen gemaakt voor het programma De Succesfactor (RTL 7). Hierin delen bekende en minder bekende topondernemingen hun tips, toelichtingen en inzichten. Het verhaal van de Smaakspecialist is nu dus aan het rijtje toegevoegd.

Bekijk het item hier:

Meer over de Smaakspecialist from TV Media Partners on Vimeo.

Nationale Business Succes Award 2016

In juni werd al bekend dat de Smaakspecialist officieel benoemd is als één van de branchewinnaars van de Succes Award 2016. Als branchewinnaar is De Smaakspecialist in de race voor de jaarlijkse Nationale Business Succes Award (NBSA) 2016. De Nationale Business Succes Award-verkiezing is de grootste ondernemersprijs van Nederland. Samen met andere branchewinnaars gaat de Smaakspecialist op 2 februari 2017 tijdens de landelijke finale strijden om deze felbegeerde prijs.De Smaakspecialist was geselecteerd als top 10 van succesvolle bedrijven in de Duurzame levensmiddelen branche. Een onafhankelijk Nominatiecommissie heeft het bedrijf uiteindelijk tot succesvolste in de branche verkozen. Volgens de Nominatiecommissie presenteert de Smaakspecialist zich als absolute specialist op het gebied van voedings- en genotsmiddelen, meer in het bijzonder de duurzame levensmiddelen: "De Smaakspecialist onderscheidt zich door haar grote knowhow op het gebied van duurzame levensmiddelen en haar zeer klantgerichte aanpak. Innovatie is het sleutelwoord, want zij is continu bezig om haar producten en service te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op de wensen van haar klanten. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een 100% focus op de klant maken van de Smaakspecialist een absolute topper in haar wereld."

Voor meer informatie: www.desmaakspecialist.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.