Reactie Jeroen Mustert op overname Mrs Crimble's

"Strategie Wessanen is gericht op gezonde en duurzame voeding, ook glutenvrij"

Vorige week werd al gemeld dat Wessanen het glutenvrije merk Mrs Crimble's overneemt. Mrs Crimble's is een toonaangevende merk op de glutenvrije markt in het Verenigd Koninkrijk. Omdat Wessanen zich na een grondige heroriëntering tegenwoordig volledig op de markt van gezond & duurzame voeding richt, waarbij 70% van de productportfolio biologisch is, kreeg de redactie van Biojournaal een verbaasde reactie binnen van een lezer. Desgevraagd geeft Jeroen Mustert, General Manager van Wessanen Benelux, aan dat deze aankoop volledig in de strategie past: "We richten ons niet alleen op biologisch, maar ook op glutenvrije voeding. We hebben altijd gezegd, en dat valt ook in onze website te lezen, dat onze strategie gericht is op gezonde en duurzame voeding, hetgeen kan zijn in verschillende categorieën, waaronder biologisch, maar zeker ook glutenvrij."
 
'Wessanen competes with different companies, and contributes to the growth of the market for healthy and sustainable food by only making and marketing food products that are vegetarian, organic, fair trade and offer health benefits.'
 
Voor meer informatie: www.wessanen.comPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.