Reageren vóór 8 juli

Voorrang voor bio-boeren bij pachtgronden provincie Noord-Holland

De provincie Noord-Holland heeft een groot aantal agrarische percelen in eigendom. De provincie is van plan de beschikbare percelen voor het jaar 2017 in geliberaliseerde pacht uit te geven. Voor deze pachtuitgifte houdt de provincie een belangstellingsregistratie, waarbij geïnteresseerde boeren zich vóór 8 juli moeten melden bij de provincie. De grond zal worden uitgegeven voor een nader te bepalen periode vanaf 1 november 2016 (1 tot maximaal 4 jaar, afhankelijk van de omstandigheden). De uitgifte gebeurt in de vorm van geliberaliseerde pacht, zoals vermeld in artikel 397 lid 1 van het Burgerlijk Wetboek.

Biologische boeren en andere boeren met een erkend duurzaamheidscertificaat krijgen voorrang bij de toewijzing van de pachtgrond. Klik hier voor het inschrijvingsformulier en de verdere uitleg van de regels.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.