Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
337 exposanten uit 13 landen

Tiende editie BIOFACH China trekt 16.546 bezoekers

De BIOFACH China is de belangrijkste biologische beurs in China. Na drie drukke beursdagen in het Shanghai World Expo Convention Center (SWEECC) sloot de tiende BIOFACH China zijn deuren op 29 mei. Er zijn in totaal 16.546 bezoekers uit de hele wereld samengekomen op de beurs. In totaal 337 exposanten presenteerden nieuwe biologische producten en producten die zichzelf inmiddels al bewezen hebben. Naast de bedrijven uit een groot aantal Chinese provincies waren er ook paviljoens uit Denemarken, Taiwan en Japan. Een totaal van 13 landen en regio's waren vertegenwoordigd.



Darren Guo, Managing Director NürnbergMesse China, is meer dan tevreden over het verloop van de beurs: "Het succes van BIOFACH China is indrukwekkend. Niemand had deze ontwikkeling in slechts 10 jaar tijd verwacht. Op het eerste evenement in 2007 presenteerden slechts 186 bedrijven zich. Inmiddels is dit aantal dus bijna verdubbeld. BIOFACH China is daarmee de meest invloedrijke bio-beurs in China. Het toont niet alleen de diversiteit van de Chinese en internationale biologische markt, maar biedt tegelijkertijd ook een optimaal platform voor biologische bedrijven en inkopers. We gaan de verdere ontwikkeling van de BIOFACH China 2017 dan ook met totale toewijding tegemoet.



Ook vanuit de exposantenkant hoort de organisatie positieve geluiden. Kang Yanli, brand manager bij Hona Organic, zegt: "BIOFACH China is een plek waar je goede oude vrienden kunt ontmoeten. Daarnaast ben ik onder de indruk van de professionele organisatie en de talrijke nuttige dinsten voor de biologische exposanten, evenals doelgroepgerichte communicatie. We kijken nu al uit naar BIOFACH China 2017."



Voor de rest van dit jaar en volgend jaar staan de volgende BIOFACH-beurzen op het programma:

BIOFACH America, Baltimore: 22-24 september 2016
BIOFACH India, Delhi: 10-12 november 2016
BIOFACH, Neurenberg: 15-18 februari 2017
BIOFACH America Latina, São Paulo: 7-10 juni 2017
BIOFACH Japan, Tokio: 24-26 augustus 2017

Voor meer informatie: www.biofach.de en www.biofachchina.com
Publicatiedatum: