Wim Zandwijk nieuwe eigenaar Muller Bloemzaden BV

Per 1 juli 2016 is Wim Zandwijk de nieuwe eigenaar van Muller Bloemzaden en Agenturen BV. Wim Zandwijk heeft het totale aandelenpakket overgenomen van Jacques de Vroomen. Jacques de Vroomen was sinds 1993 eigenaar. Muller Bloemzaden bestaat ondertussen al ruim 75 jaar. Het bedrijf is Skal-gecertificeerd. Wim verwacht dat het bio-aanbod in de toekomst nog groter zal worden: "De biologische zaden worden in de toekomst steeds belangrijker. We blijven luisteren naar de vraag van onze klanten en merken nu al dat er veel meer vraag is naar de biologische zaden."

Zandwijk heeft zijn kennis in het vak onder andere opgedaan bij CNB, waar hij ruim 20 jaar in diverse functies werkzaam is geweest. Sinds 1 januari jongstleden draait hij mee bij Muller. Het is voor Jacques de Vroomen en Wim Zandwijk een kennismakingsperiode geweest om te kijken of het bedrijf overgenomen kon worden. Beide heren hebben hier een zeer positief gevoel aan over gehouden.


Links Wim Zandwijk en rechts Jacques de Vroomen.

Jacques de Vroomen zal echter niet uit beeld verdwijnen. "Hij blijft nog zeker 4 jaar werkzaam bij Muller. Bij klanten staat Jacques de Vroomen als een zeer deskundig en correct persoon bekend. Het zou zonde zijn om deze kennis weg te laten vloeien", aldus Wim. Bij Muller werken 10 medewerkers.

Muller Bloemzaden zit gevestigd Lisse. Het bedrijf is al ruim 75 jaar een betrouwbare leverancier van professionele bloemzaden. Naast een ruime keuze bloemzaden voor snijbloemen, levert Muller Bloemzaden ook zaden van cucurbita, perkgoed, vaste planten, potplanten, grassen, droogbloemen, groenten en kruiden.

Bij Muller Agenturen worden voornamelijk pluggen, stekken en vaste planten verhandeld. Deze producten gaan voornamelijk naar Scandinavië en IJsland waar ze voor veel bedrijven agent zijn.

Voor meer informatie: Wim Zandwijk, of Jacques de Vroomen, info@mullerseeds.com of 06 53664594, 0252 410744, www.mullerseeds.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.