Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Mogelijk aparte vermelding op kaart Farmers Steakhouse

"Schieten nog tekort in biologisch vlees"

Saskia Huisman is al 17 jaar eigenaar van Farmers Steakhouse aan de Nieuwstraat in Apeldoorn. In een interview met Apeldoorndirect vertelt ze dat ze het er privé wel mee eens is dat het misschien beter is om wat te minderen met vlees. "Zakelijk gezien heb ik uiteraard niets tegen carnivoren. Want van vleesliefhebbers moeten we het hebben." Ze biedt ook biologisch vlees aan: "De steak voor carnivoren komt van biologisch vlees. Van het Limousin-rund. De vraag is gemiddeld zes van die steaks per week." Saskia geeft ook aan dat ze zich wil gaan onderscheiden met biologisch vlees: "We hebben streekproducten. Maar zo staan ze niet op de kaart. Ik denk wel dat we biologisch vlees apart gaan vermelden op de kaart. Ik weet ook dat daaraan steeds meer behoefte is. Tot mijn schande moet ik bekennen dat we daarin tekort schieten."

Bron: Apeldoorndirect




Publicatiedatum: