Biologisch vlees in vernieuwde Krachtbouillon van Struik

Bij Struik hebben ze een vernieuwd assortiment. Van buiten én van binnen. Ze gebruiken eerlijk vlees, pure groenten en zo min mogelijk toevoegingen. En dit verhaal gaan ze flink ondersteunen op de radio, met advertenties, abri's en via social media.

De vernieuwde Krachtbouillon van Struik is langzaam getrokken uit pure ingrediënten voor een volle, krachtige smaak. Hierdoor komt het dicht in de buurt van zelf getrokken bouillon. Het is de ideale vervanger voor het bouillonblokje en bevat geen MSG (E621). In de varianten Kip en Rund zit 100% biologisch vlees en de vegetarische varianten zijn goedgekeurd door de European Vegetarian Union. Struik Krachtbouillon is een goede basis voor soepen en sauzen. Naast Kip, Rund, Tomaat en Groente, is er nu ook Tuinkruiden. "Bij Struik zijn we een nieuwe richting ingeslagen. We willen producten aanbieden met grondstoffen van de beste kwaliteit én bijdragen aan een beter welzijn van dieren. En goed nieuws: De Krachtbouillon Kip en Rund kunnen we nu met biologisch vlees aanbieden. Zodra biologische grondstoffen minder schaars worden en goed verkrijgbaar zijn streven we ernaar om daar waar we kunnen een biologisch assortiment aan te bieden. Op deze manier kunnen we consumenten de beste en lekkerste kwaliteit garanderen", vertelt Inge van Dijk namens Struik Foods.

 


Struik introduceert tevens een nieuwe soep (niet biologisch): gepureerde soep die zowel warm als koud te eten is. Deze soep is er in vier verschillende smaken: Tomaat, Wortel, Gele Paprika en Doperwten. Struik Foods is een nieuwe richting in geslagen. Naast dat alle verpakkingen in een nieuw design hebben, zijn ook de producten verbeterd. Zo hebben de Maaltijdsoepen 3 Beter Leven sterren (behalve kip, met 1 ster) óf zijn goedgekeurd door de European Vegetarian Union. Er wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van e-nummers (bijvoorbeeld geen MSG; E621) en zoveel mogelijk van verse ingrediënten.
 
Voor meer informatie: Inge van Dijk, 0342 474848, i.van.dijk@struik.nl, www.struik.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.