Saturn-perziken in 'Almaverde Bio Specials'-assortiment

De Saturn-perzik is een oude variëteit die oorspronkelijk werd geteeld aan de voet van de Etna in Sicilië. Dankzij variëteitsrenovatie, waarbij de kenmerken van deze perzik werden verbeterd, is de consumptie hiervan vandaag de dag toegenomen.

Het bedrijf Canova heeft Saturn-perziken geïntroduceerd als onderdeel van zijn 'Almaverde Bio Specials'-assortiment. Canova is een onderdeel van Gruppo Apofruit is marktleider binnen de biologische AGF-sector in Italië.De Saturn-perzik kenmerkt zich door een intens aroma, een zoete smaak en sappig vruchtvlees. De perziken zijn ideaal als tussendoortje en als ingrediënt bij recepten op basis van vlees of vis, als voorgerecht of als dessert.

Vorig jaar heeft Canova meer dan 50 nieuwe producten toegevoegd aan zijn biologische assortiment. Tegelijkertijd raakten ook meer consumenten geïnteresseerd in biologische producten.

Saturn-perziken zijn beschikbaar in pakken van 400 gram, maar worden ook los verkocht in winkels met een licentie voor onverpakte biologische producten.

Voor meer informatie:

Canova srl

Via Emilia Levante, 2750
47020 Longiano (FC)
Kantoor voor de binnenlandse markt
Tel.: (+39) 0547 53019
Fax: (+39) 0547 652266
Kantoor voor export
Tel.: (+39) 0547 57541
Fax: (+39) 0547 652237
Email: commerciale.canova@apofruit.it
Web: www.canovaprodottibiologici.it/it

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.