In week 26 introduceert Udea een heel bijzonder product, namelijk Almond Start van het merk Abbot Kinney's. Abbot Kinney's is natuurlijk bekend van de Kokosstart, plantaardige variant op yoghurt gemaakt van kokosmelk.
Nu komt Abbot Kinney's met het product Almond Start, een biologische plantaardige variatie op yoghurt gemaakt van amandelen. De smeuïge textuur en milde smaak van amandelen is heerlijk te combineren met granola, noten en fruit voor een voedzaam ontbijtje of tussendoortje. Net als bij de Kokosstart gebruikt Abbot Kinney's voor Almond Start geen toevoegen als soja en/of suikers. De Almond Start bestaat uit alleen uit amandel, water en tapioca.
De Almondstart wordt aangeboden in een 400 milliliter en 125 milliliter verpakking.
Voor meer informatie: www.udea.nl

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- Tweede Kamer: "Ondersteun biologische koplopers in stikstofaanpak"
- Fotoreportage: Jubileumjaar De Groene Passage feestelijk afgetrapt met Zomermarkt
- Anders Invest Food & Agri fonds participeert in Horizon Natuurvoeding
- De Speld steekt de draak met biologisch
Top 5 - afgelopen maand
- In memoriam: Frans baron van Verschuer
- "We zeiden tegen elkaar: als we dit doen, dan gaan we voor 100% biologisch"
- John Arink gaat discussie aan met Henk Bleker bij Humberto op RTL4
- Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- Ronald van Marlen spreekt Rabobank-aandeelhouders aan op verantwoordelijkheid voor 'landbouwpuinhoop'
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-07-01 "Wereld kan worden gevoed met uitsluitend plantaardige voeding"
- 2022-07-01 Europese subsidie voor opschalen van de productie en toepassing van zeewier
- 2022-06-15 Florentin Hummus komt als beste uit de test
- 2022-06-02 Roquette breidt uit met biologische getexturiseerde erwten- en favaproteïnen
- 2022-06-01 Abbot Kinney's lanceert een vegan barista drink op Wereldmelkdag
- 2022-05-18 Upside introduceert de Cevapcici en breidt uit naar België
- 2022-05-06 Vegan Bio Gyros: geen Griekse mythe
- 2022-05-02 Nu ook vegan krupuk van Yakso
- 2022-04-28 Ekomenu start samenwerking met LikeMeat
- 2022-04-21 Nieuw: BUMI's seitan kebab
- 2022-04-19 Hoe Johnny Dutch consumenten wil verleiden met vegan wereldgerechten
- 2022-04-13 Nieuw van Allos: Veggie Paté vol en smeuïg & gekruid
- 2022-04-08 Prijsverschil tussen vlees en vleesvervangers wordt steeds kleiner
- 2022-03-30 Van reststroom tot veggieburger – zo doet Abinda het
- 2022-03-23 Reportage over 'ambassadeur' La vie est belle
- 2022-03-09 Lactosevrije bio-fruityoghurts nu in portieverpakking
- 2022-03-09 Ook een week zonder vlees voor de hond?
- 2022-03-07 Vijfde editie Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel van start
- 2022-03-03 Nieuwe veggie wraps en pizzabodems met 35% groente
- 2022-03-01 België lijkt een plantaardig voedingsmenu definitief te omarmen