Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Geïnspireerd op de fijne keuken van Zuid-Europa en India

Nieuwe GoPure biologische aardappelchips met venkel

Het is Yellow Chips, de biologische chipsmakers uit Emmeloord, weer gelukt: een heerlijke nieuwe smaak voor het assortiment GoPure aardappelchips. Venkelzaadjes spelen de hoofdrol in deze jongste aanwinst, geïnspireerd op de fijne keuken van Zuid-Europa en India. De nieuwe chips zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 40 gram en 125 gram.

Unieke smaak

Yellow Chips ziet het als uitdaging om de markt te verrassen met verschillende, unieke smaken. Het jongste resultaat van die creatieve ambitie is de GoPure organic natural crunch chips fennel: een crispy aardappelchips met een zachtfris, anijsachtig accent. Die subtiele smaak is te danken aan de venkelzaadjes die aan de chips worden toegevoegd. Puur biologisch.Aandacht voor het moment

Wie de crunchy bite en lekkere smaak van deze nieuwe biologische aardappelchips van GoPure ervaart, weet: dit is anders dan anders. Een luxe, die je jezelf en je omgeving gunt. Daarom doen deze GoPure aardappelchips het ook zo goed op bijzondere momenten met vrienden of familie. Je kunt ermee aankomen!

Eerlijke smaken

GoPure staat voor eerlijke smaken. Daarom worden GoPure chips gebakken in biologische zonnebloemolie van de allerhoogste kwaliteit. Het bakken gebeurt in kleine porties. Een snufje zeezout en soms wat natuurlijke kruiden erbij: dat is alles. GoPure is voor alle consumenten bereikbaar: ze bevatten namelijk géén gluten of andere allergenen.

Puur natuur

Het avontuur van Yellow Chips begin in 2013, toen enkele enthousiaste voedingsprofessionals zich gingen inzetten voor een ruimer aanbod van de lekkerste biologische chips. Vanaf die tijd onderscheidt Yellow Chips zich door een sterke betrokkenheid bij lokale telers en boeren, waardoor kennis en ervaring optimaal benut kunnen worden. De biologische grondstoffen worden indien mogelijk direct in de buurt ingekocht. Met de nieuwe variant aardappelchips maakt Yellow Chips haar slogan opnieuw waar: GoPure - straight from the land.

Voor meer informatie: www.gopure.org
Publicatiedatum: