Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Smaakspecialist winnaar Succes Award 2016 in duurzame levensmiddelenbranche

De Smaakspecialist is officieel benoemd als één van de branchewinnaars van de Succes Award 2016. Als branchewinnaar is de onderneming in de race voor de jaarlijkse Nationale Business Succes Award (NBSA) 2016. De Nationale Business Succes Award-verkiezing is de grootste ondernemersprijs van Nederland. Samen met andere branchewinnaars gaat De Smaakspecialist op 2 februari 2017 tijdens de landelijke finale strijden om deze felbegeerde prijs.

Nominatiecommissie: "Absoluut een toonaangevend bedrijf op het gebied van duurzame levensmiddelen"

De Smaakspecialist was geselecteerd als top 10 van succesvolle bedrijven in de Duurzame levensmiddelen branche. Een onafhankelijk Nominatiecommissie heeft de onderneming uiteindelijk tot succesvolste in de branche verkozen. Volgens de Nominatiecommissie presenteert de Smaakspecialist zich als absolute specialist op het gebied van voedings- en genotsmiddelen, meer in het bijzonder de duurzame levensmiddelen: "De Smaakspecialist onderscheidt zich door haar grote knowhow op het gebied van duurzame levensmiddelen en haar zeer klantgerichte aanpak. Innovatie is het sleutelwoord, want zij is continu bezig om haar producten en service te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op de wensen van haar klanten. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een 100% focus op de klant maken van de Smaakspecialist een absolute topper in haar wereld."De Succesfactor

Om het succes aan het Nederlandse publiek te mogen presenteren zijn er tv-opnamen gemaakt op het kantoor van de Smaakspecialist en voor de schappen in de supermarkt. "Wij hebben onze visie op succes mogen vertellen voor het programma de Succesfactor op RTL 7. Hierin delen bekende en minder bekende topondernemingen hun tips, toelichtingen en inzichten. Het verhaal van de Smaakspecialist is nu met trots aan het rijtje toegevoegd", aldus Pieter Dirven.

Voor meer informatie: www.desmaakspecialist.nl
Publicatiedatum: