Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw bij Yaviva: de thee van Teatox

Een mooie uitstraling bereik je niet alleen door aandacht te besteden aan je uiterlijk. Ook het innerlijk mag niet vergeten worden. De oprichters van Teatox weten dat en ontwikkelden een complete lijn van theeën die op basis van natuurlijke kracht bijdragen aan een gezondere levensstijl. Vanaf nu is deze thee ook in Nederland verkrijgbaar via groothandel Yaviva.Diep onder de indruk van wat thee kan betekenen - onder andere door de bijbehorende rituelen en voorbereidingen - besloten de Duitse Michael en Felix een theemerk op de markt te brengen. Dit moest een thee worden met verschillende krachtige effecten en waarvan zowel de geuren, de smaak én de werking een feest zijn. Het resultaat is Teatox, een compleet assortiment theeën die voldoen aan de hoogste biologische standaarden.


De kracht van natuurlijke ingrediënten

De theeën van Teatox brengen harmonie tussen lichaam, ziel en geest. Ze helpen om de balans te vinden in het dagelijkse leven. De oprichters van Teatox geloven in de kracht én de gezondheidsvoordelen van natuurlijke ingrediënten. Elke thee heeft een specifiek doel en is met zorg samengesteld door een team van wetenschappers, natuurgenezers, voedingsdeskundigen en theedeskundigen.Teatox: harmonie tussen lichaam, geest en ziel

Een gezond lichaam en een heldere geest hebben een grote invloed op het welzijn. Maar het vinden van de perfecte balans is niet altijd gemakkelijk. Teatox heeft verschillende theeën ontwikkeld met ieder een specifieke werking. Zo is er een theelijn die door speciale melanges gewichtsverlies vergemakkelijkt, zonder dat dit slechte voedingskeuzes en offers vergt. Ook is er een toolkit die niet alleen heel effectief is om je geest helderder te krijgen, maar die ook nog eens briljant smaakt. Dat is nog eens een win-winsituatie.Creëer dagelijkse momentjes van rust

De snelle en hectische manier van leven van tegenwoordig, gecombineerd met een gebrek aan lichaamsbeweging, stress en slechte voeding zorgen voor spanningen in het lichaam. Soms zit de oplossing in een klein blikje. Ervaar zelf hoe een dagelijks momentje van rust (en thee) de spanningen verslaat, zodat je beter gewapend bent tegen de hectiek om je heen.

De thee van Teatox zit in blikjes van 50 gram, kost 14,90 euro en is onder andere te koop bij webwinkels Parfuma, SoloBioMooi en Paleo Bro's. Naast diverse soorten thee heeft Teatox ook stijlvolle theeglazen en een bijpassende thermosfles opgenomen in de collectie.


Over Yaviva

Yaviva, de nummer 1 groothandel in eco cosmetica heeft slechts één doel: de wereld vermooieren. Met de toevoeging van Teatox is de portefeuille nog completer. Want een mooi uiterlijk begint met een goede verzorging van binnen. Naast Teatox voert Yaviva vele andere natuurlijke merken, waaronder Biosolis, The Ohm Collection, Tasty Skincare en The Ohm Collection. Bekijk alle merken die Yaviva in haar portfolio heeft op www.yaviva.nl. Geïnteresseerde bedrijven kunnen vrijblijvend contact opnemen voor informatie over prijzen en mogelijkheden.
Publicatiedatum: