Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tortellino van GustaMente: glutenvrij, biologisch en lactosevrij

Tholen - Taste Italy presenteerde op de Free From Food Expo (9 en 10 juni in Amsterdam) haar nieuwe glutenvrije, biologische en lactosevrije Tortellino. Dit onder het merk GustaMente. Volgens de producent heeft GustaMente hiermee een wereldprimeur. Martina Renda: "De reacties zijn er positief. We laten ook van onze andere pasta's proeven, die vallen ook goed in de smaak."



De Tortellino werd eind 2015 al op de Italiaanse markt geïntroduceerd. "Hier werd zodanig goed op gereageerd dat we besloten hebben om de glutenvrije, biologische en lactosevrije Tortellino ook op deze beurs te presenteren." Taste Italy had grote verwachtingen voorafgaand aan de beurs. Zo meldde het bedrijf ook in een persbericht: "De Free From Food Expo in Amsterdam is één van 's werelds belangrijkste beurzen gewijd aan gezonde voeding. Hier kunnen we onze producten presenteren aan een breed en gekwalificeerd publiek van inkopers en buitenlandse bezoekers."



Antonio Montanini, directeur van Taste Italy, geeft aan dat het bedrijf traditionele Italiaanse gerechten biedt. "Maar we gaan bovenal voor gezonde voedingsproducten, die niet alleen glutenvrij en biologisch zijn. Onze producten bevatten ook geen lactose, palmolie en kunstmatige aroma. We voegen ook geen conserveringsmiddelen aan onze producten toe."

Voor meer informatie: amrtina.renda@taste-italy.it