Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nooit meer een 'eenling-sok' weggooien

Nu ook complete damescollectie van Qnoop

Na twee seizoenen komt Qnoop nu voor het eerst ook met een complete damescollectie naast de mannenlijn. Qnoop is een sokken-label van Nederlandse bodem dat als missie heeft om de regels van het spel te veranderen. Het merk positioneert zich in de sweet-spot waar hele hoge kwaliteit, design en duurzaamheid samen komen. De sokken worden in Portugal geproduceerd met topkwaliteit gekamd bio-katoen. De feel aan de voet is super-zacht omdat de sokken in de fabriek worden gestoomd, waardoor ook krimp in de was wordt voorkomen. De teen-link is plat en comfortabel aan de voet.



Duurzaamheid zit in het hart van het merk. Niet alleen is het katoen van biologische teelt, maar ook de labels en verpakkingen zijn van gerecycled karton. De tagline van Qnoop is – the only pair that stays a couple. Dit omdat elke sok is ontworpen met aan de ene kant een bio-afbreekbaar knoopje en aan de andere een button-loop, zodat de sokken voordat ze de was in gaan aan elkaar kunnen worden 'geqnoopt'. Nooit meer missing socks en dus nooit meer een eenling-sok weggooien. De ware betekenis van duurzaamheid.



De huidige collectie is geïnspireerd op 'Bauhaus', de kunst- en architectuurstroming die werkte vanuit het ideaal om met een eigenzinnige vormtaal mooie- en kwalitatief hoogwaardige producten te maken. De ontwerpen van de collectie zijn grafisch en tegelijkertijd verfijnd door details en kleurgebruik. Een geschakeerde variant op de streepjes sok en een onregelmatig tonaal stipje voor de dames. Een Malevich ontwerp en colour blocks voor de mannen. Ribbons en gebruik van twisted yarns geven de subtiele touch aan de sok als accessoire.



Qnoop wordt per paar of per 2-pack verkocht, altijd in een mooie verpakking. Ook heeft een NOS progamma voor heren; een 'solid box' van 4 uni's met zwart, blauw twisted yarn, grijs twisted yarn en navy.

Voor meer informatie: www.qnoop.com
Publicatiedatum: