Sea Vegetable Salad van Clearspring

Nieuw van Clearspring: Japanese Sea Vegetable Salad. Deze Japanse zeegroente-mix bestaat uit drie soorten zeegroente: wakame, agar en aka tsunomata. De wieren hoeven alleen even geweekt te worden en zijn dan klaar om verder verwerkt te worden als salade. Meng de zeegroente eenvoudigweg met een dressing en je hebt een lekker bijgerecht. Houd er bij de bereiding rekening mee dat het gedroogde wier aanzienlijk toeneemt in volume als het geweekt wordt. Elke verpakking bevat 25 gram en is genoeg voor 5 porties. De Sea Vegetable Salad is verkrijgbaar via De Nieuwe Band.Clearspring: traditionele Japanse specialiteiten

Clearspring is een Brits bedrijf dat in 1980 is opgericht met als doel om heerlijk smakende traditionele Japanse voeding te leveren die de gezondheid ondersteunt, een duurzame landbouw te bevorderen en de makers economische stabiliteit te geven.

De mensen van Clearspring reizen regelmatig naar Japan om producten te zoeken, die bekeken worden op de kwaliteit van de ingrediënten en de duurzaamheid van produceren. De ingrediënten moeten biologisch zijn en mogen niet geraffineerd zijn. Biologische suiker zal je dus niet als ingrediënt vinden bij een product van Clearspring. Daarnaast zijn alle producten veganistisch.

Clearspring werkt rechtstreeks samen met producenten en bouwt op die manier duurzame en eerlijke handels-relaties op.

Klik hier om alles te lezen over Clearspring.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.