Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Smaakspecialist is MVO-partner

De Smaakspecialist is verwelkomd als partner van MVO Nederland. MVO Nederland is een groot en gevarieerd netwerk van MVO-ondernemers, ofwel ondernemers die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Onder maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt een proces richting verduurzaming en nieuwe businessmodellen verstaan. De Smaakspecialist is trots zich onderdeel van dit netwerk te mogen noemen, tenslotte maken we samen de wereld duurzamer.

De missie van de Smaakspecialist is om verantwoord eten voor íedereen toegankelijk te maken, met liefde en aandacht voor mens, natuur en milieu. Dit sluit goed aan bij de visie van MVO Nederland. MVO Nederland gelooft in de kracht van bedrijven om bij te dragen aan een duurzame en eerlijke wereld. In hun visie spelen bedrijven een sleutelrol bij het realiseren van weerbare en gelukkige mensen (people), een rijke natuur (planet) en een gezonde economie (profit).

Een duurzame(re) wereld creëren we natuurlijk niet alleen, daarom brengt MVO Nederland partijen samen om deze verandering tot stand te brengen. De partners van MVO Nederland opereren op allerlei verschillende vlakken en in verschillende branches, maar één dingen hebben zij allemaal gemeen: zij brengen een positieve verandering tot stand op het gebied van klimaat en energie, grondstoffen, materialen en afval, en/of de werkende en weerbare mens. "Het zit in ons DNA om op deze gebieden zo veel mogelijk een steentje bij te dragen. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om goed voor onze aarde te zorgen, zij is tenslotte ons alles. Keuzes maken wij altijd met de gezondheid van de aarde in ons achterhoofd. En als partner van MVO Nederland kunnen we onze missie delen met andere MVO-ers", aldus Pieter Dirven van de Smaakspecialist.
 
Voor meer informatie: www.desmaakspecialist.nl en www.mvonederland.nl
Publicatiedatum: