Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Donderdag 16 juni:

Launch party Organic Kitchen

Ken je Organic Kitchen al? Organic Kitchen is een platform waarbij we mensen willen inspireren en informeren op het gebied van biologische en verantwoorde voeding. Organic Kitchen doet dit met en voor elkaar. Het is een platform wat ontstaan is vanuit een co-creatie met verschillende bloggers en partners en iedereen die geïnteresseerd is kan aansluiten.

Waarom dit initiatief?

'Koken doe je samen'. Dit was voor de Smaakspecialist dé reden om het foodplatform Organic Kitchen op te richten. Het is onze passie om ideeën over verantwoorde voeding te delen en hierdoor elkaar te inspireren. Kennis, recepten, events… noem het maar op. Op dit platform staat dit alles bij elkaar gebundeld, zodat je niet lang hoeft te zoeken totdat je jouw favoriete artikel hebt gevonden. Lees hier het verhaal achter Organic Kitchen.Op het moment inspireert Organic Kitchen dagelijks al ruim 5.000 foodies online op het gebied van lekker en verantwoord eten, terwijl de keuken nog niet eens officieel 'geopend' is. De officiële launch van Organic Kitchen zal plaatsvinden op donderdag 16 juni.

Launch Organic Kitchen: exclusieve toegang

Als toplocatie is gekozen voor stadsgalerij Breda en Lars Sørensen is moderator. Daarnaast zijn er natuurlijk heerlijke hapjes en topsprekers zoals De Hippe Vegetariër. Er zijn slechts 300 plaatsen beschikbaar en ook lezers van Biojournaal mogen er bij zijn. Meld je nu aan. Ga naar het aanmeldingsformulier op de website van Organic Kitchen. Hier kan je jezelf (plus een partner) opgeven met de aanmeldcode Biojournaal2016.
Publicatiedatum: