Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cursus kwantum landbouw - introductiedag op 17 juni

Na het succesvolle tweede jaar kwantum landbouw, organiseert Gaia Sira met cursusleider Henk Kieft deze cursus voor het derde jaar met een introductiedag op vrijdag 17 juni.

De cursus gaat over twee fundamentele vernieuwingen in de landbouwtechniek die levensprocessen gericht beïnvloeden: de elektromagnetische inzichten in de fysiologie en de mindfulness benadering van bodem, plant en dier. De vernieuwing vraagt om andere wereldbeelden, het verkennen van de mogelijkheden met chaostheorie, neurobiologie, fotonen en kwantumvelden en naar vertrouwen op je intuïtieve informatie over planten en dieren.De cursus is bedoeld voor mensen die interesse hebben in het verkennen van de inmiddels bestaande praktijk, de mogelijkheden en de maatschappelijke relevantie van deze nieuwe technieken. Alle onderdelen worden verzorgd door Henk Kieft in samenwerking met een ondernemer die een nieuwe techniek introduceert, of met een boer(in) die de besproken techniek in de eigen bedrijfsvoering toepast. Tijdens elke cursusdag oefenen de deelnemers met één van deze technieken.

De cursus zal gegeven worden op wisselende plekken passend bij het onderwerp; veelal op boerderijen. Steeds op de derde vrijdag van de maand tot en met mei 2017.

Kosten: 1000 euro exclusief btw, 300 euro inclusief btw voor studenten/minima, dit is inclusief lunch, koffie/thee en informatiemateriaal. Deelname aan een losse dag is ook mogelijk.

Aanmelden: [email protected] of via telefoonnummer 06 42383361 (Marijke Kuipers, organisatie)

Voor meer informatie: www.gaiasira.nl
Publicatiedatum: