Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Friethoes wint Frietopia Award

Woensdag 25 mei is de Frietopia Award voor beste biologische friet uitgereikt aan Friethoes uit Haarlem. Jaarlijks recenseren op frietopia.nl 2000 frietliefhebbers frietzaken door het hele land. Dit jaar viel Friethoes in de prijzen.

Frietopia, reikt al 10 jaar de Frietopia Awards uit. Duizenden frietfans kiezen gezamenlijk de 'Beste Friettent' en dit jaar ook de ‘Beste Biologische friet’. Afgelopen woensdag ontving Friethoes de eerste prijs in deze categorie.

De frietfreak kiest

Oprichter Sebastiaan Hoes: "Super, om een publieksprijs te winnen. Onze friet is al eerder in de top 10 van de AD-friettest geëindigd maar dit is misschien nog wel leuker omdat we door echte 'frietfreaks' zijn gerecenseerd. Ik ben samen met mijn broer Joost al jaren bezig het lekkerste verse frietje te maken en dan is het leuk dat mensen er ook echt blij van worden."De eerste Haarlemse Verse Frietfabriek

Om aan de groeiende vraag te voldoen opent Friethoes deze week de eerste Haarlemse verse Frietfabriek. Daarnaast heeft Friethoes een winkel in het centrum van Haarlem en touren 5 frietwagens door het land om op evenementen verse friet van een biologische aardappel te serveren.

Exclusief bij Rungis

Steeds meer restauranthouders kiezen voor echt verse friet. Wist je dat Friethoes op dit moment verse voorgebakken friet levert aan zo'n 50 toprestaurants. Kies ook voor de lekkerste friet en neem contact met Rungis op.

Voor meer informatie: www.friethoes.nl en www.rungis.nl
Publicatiedatum: