Q-cape is verhuisd naar Dronten

Per donderdag 19 mei is handelshuis Q-cape verhuisd naar een volledig nieuwe locatie. Vanaf nu kunnen relaties Q-cape bereiken aan de Boudewijnlaan 19, net buiten Dronten. Ruim zes jaar lang was Q-cape samen met biologisch akkerbouwbedrijf Van Woerden Flevo onder één dak gehuisvest aan de Palingweg in Biddinghuizen, vijf kilometer ten zuiden van de nieuwe locatie. "Om onze onafhankelijkheid als handelshuis in diverse biologische gewassen te benadrukken, kiezen we als Q-cape nu voor zelfstandige huisvesting. Tegelijk past deze verhuisstap in onze plannen om verder te groeien als handelshuis", vertelt Leo Stoker.Meer kantoorruimte en natuurlijke materialen

De nieuwe ruime locatie aan de Boudewijnlaan 19 in Dronten beschikt over meerdere moderne werkplekken en goede ontvangstmogelijkheden. De ligging te midden van akkerbouwvelden sluit helemaal aan bij de betrokkenheid van Q-cape bij de sector. Ook bij de realisatie van het bedrijfspand hebben we de onze zorg om en aandacht voor het milieu en omgeving doorgevoerd. Zo zijn vooral natuurlijke materialen gebruikt voor de bouw van het nieuwe gebouw.De locatie is nieuw. Zowel telefoon en fax als website en e-mailadres blijven ongewijzigd.Voor meer informatie:

Q-cape bv
Boudewijnlaan 19, 8251 RS Dronten
Telefoonnummer: +31 (0)85 0021020
Fax +31 (0)85 0021021
info@qcape.nl
www.qcape.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.