Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Laat goede bacteriën het werk doen

Nieuwe look voor ecologische allesreiniger Wipe&Clean

Wipe&Clean is een bewezen 100% natuurlijk en effectief schoonmaakmiddel en werkt op basis van een bijzonder principe. Het gaat daarbij om een juiste balans in bacteriën. Zogenaamde 'goede' bacteriën blijven in de meerderheid en zorgen zo voor een evenwichtige leefomgeving. Een unieke allesreiniger die na acht jaar wordt verfrist met een nieuwe verpakking. Naast de basisvariant Naturel en Heilige Basilicum is de serie tevens uitgebreid met de nieuwe geur Munt.

Wipe&Clean tegen ziekteverwekkers en goed voor milieu

In en rond het huis leven miljarden bacteriën. Wipe&Clean werkt als probiotica, waarbij gezonde bacteriën worden ingezet om op natuurlijke wijze een nieuw evenwicht te creëren.



Het zijn goede bacteriën, die onmisbaar zijn voor een gezonde leefomgeving. Wipe&Clean biedt dus bescherming tegen schadelijke micro-organismen en zorgt daarmee op natuurlijke wijze voor een schoon huis. Gebruik van Wipe&Clean draagt tevens bij aan een beter milieu. De probiotische werking, werkt namelijk door in het afvoersysteem en de riolering. Het mes snijdt zo dus aan twee kanten.

Bewezen natuurlijk

Wipe&Clean scoort goed op verschillende terreinen, blijkt ook uit meerdere onafhankelijke onderzoeken van afgelopen jaren. Goede bacteriën verminderen de aanwezigheid van ziekteverwekkers en ongewenste bacteriën als E. coli en Staphylococcus aureus. Een gunstig bijeffect is de aanpak van geurhinder en kalkaanslag. Daarnaast is het schoonmaakmiddel veelzijdig toe te passen; voor keuken, sanitair, meubilair, vloeren, voor binnen en voor buiten.



Voor een stralend schoon en gezond leefklimaat

Met de vernieuwde verpakking in drie varianten is Wipe&Clean een multifunctioneel schoonmaakmiddel, wat niet misstaat in het keukenraam. Met, of zonder geur, in alle gevallen draagt Wipe&Clean bij aan een gezonder leefklimaat in huis.
Wipe&Clean is een product van EM Natuurlijk actief, te koop bij natuurvoedingswinkels en webwinkels. Alle verkooppunten zijn te vinden op www.emnatuurlijkactief.nl.
Publicatiedatum: