Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Food Festival Tuin de Es: 19 juni

Een festival waar het goede eten centraal staat; genieten van een hapje en drankje op de plek waar het allemaal gemaakt wordt. Tuinderij de Es is een bijzondere plek waar al 35 jaar biologische groente, fruit, kruiden en (eetbare) bloemen worden geteeld. Tijdens het Food Festival op zondag 19 juni zorgt jong en oud talent voor de muzikale omlijsting terwijl 10 foodondernemers ter plekke de heerlijkste hapjes maken met de ingrediƫnten van de tuin waarin ze staan. Bezoek ook de tuin onder leiding van de tuinders die vertellen hoe zij met de grond en de gewassen werken. Ga ook zeker even langs bij de buren; het Kruidenrijk waar ze heel veel soorten kruiden telen en verwerken. Doe mee met een van de inspirerende workshops deze dag of ga gewoon even lekker ergens in het gras liggen. Voor de kinderen zijn er tal van (creatieve) activiteiten en er is vooral heel veel lekkers voor iedere smaak.

Het muziekprogramma is samengesteld in samenwerking met het impresariaat van de Hoge School der Kunsten van Fontys. Hoofdact is het duo Lang en Gelukkig met Peer de Graaf. Het 100% bio Food Festival vindt plaats op zondag 19 juni tussen 11:00 en 20:00 uur op Tuinderij de Es, Eind 19c in Haaren. Al het eten dat wordt aangeboden zal biologisch zijn, zoveel mogelijk bereidt met producten uit de Tuinderij. Meer informatie is te vinden via de site www.tuindees.nl. Alle revenuen van het festival komen ten goede aan de zorg. Op Tuinderij de Es telen ze biologische groente en fruit en begeleiden ze mensen met een (psychische) zorgvraag.

Publicatiedatum: