Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Allereerste Demeter 'pistacheproject' ter wereld

TerraSana heeft nu Spaanse pistachenoten

De karakteristieke smaak van pistache geeft zoete én hartige gerechten een heerlijke smaak en een prachtige, heldergroene kleur. Bovendien is het een heerlijk tussendoortje. Wist je dat TerraSana ook superlekkere biologische pistachenoten in het assortiment heeft? Recentelijk is de kwaliteit van deze pistachenoten nóg meer verbeterd.


Allereerste Demeter pistacheproject ter wereld!

Natuurlijk is TerraSana altijd op zoek naar de beste biologische kwaliteit en de duurzaamste situatie voor de noten. Daarom worden de pistachenoten nu in Spanje verbouwd. Het unieke aan de herkomst van de pistachenoten is dat ze verbouwd worden voor het allereerste Demeter 'pistacheproject' ter wereld. Dat betekent dat de pistachenoten op bio-dynamische wijze verbouwd worden en de focus op duurzaamheid nog groter is. In Spanje noemen ze dit een streven naar 'biologische superioriteit'. Van het begin tot het eind wordt er de grootste rekening gehouden met het milieu en het natuurlijke behoud van de grond. Zo wordt de grond niet geïrrigeerd, zodat de voedingswaarde van de pistache zoveel mogelijk behouden blijft en de beperkte waterreserves in de regio bewaard blijven. Zo helpt TerraSana niet alleen de Nederlander aan heerlijke pistachenoten, maar doet hij ook beetje goed voor de wereld.
 


Daarnaast maakt het echt uit hoe noten geroosterd worden. Daarom worden de pistachenoten in Nederland geroosterd en gezouten. Zo garandeert TerraSana de beste (duurzame) kwaliteit en de lekkerste, meest authentieke smaak.

Voor meer informatie: [email protected] en www.terrasana.nl
Publicatiedatum: