Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tweede editie Better Event: 14 en 15 mei

Je hebt evenementen die zeggen gezond te zijn maar waar je tijdens lunchtijd struikelt over de suikerwafels en Mars-repen. Dan zijn er evenementen gespecialiseerd in gezondheid, maar die zijn vaak voor de professional. En dan is er Better: het enige evenement in Nederland voor de consument waar het aanbod echt gezond is en zelfs de catering aan strikte normen is gebonden (zeewierpasta anyone?).

Nu steeds meer mensen op zoek zijn naar manieren om zich beter te voelen, is de vraag naar natuurlijke en eerlijke producten en diensten enorm toegenomen. Better brengt de meest kwalitatieve en toonaangevende bedrijven en merken in dit veld samen en biedt u een inspirerend platform voor ecologische, eerlijke, biologische, pure, ambachtelijke en oorspronkelijke merken.



Met bijna dertig workshops, lezingen en master-classes van bekende schrijvers, therapeuten en artsen per dag, introduceert de tweede editie van Better; écht gezond leven tijdens het Pinksterweekend op 14 en 15 mei in het Amtrium; het meest duurzame gebouw van de RAI Amsterdam.

Zelf tandpasta of andere (huid)verzorging maken? Doe gerust mee. Leren hoe je je burn-out kunt verhelpen, de overgang een halt toe kunt roepen of zelfs jonger dan je leeftijd kunt worden? Alles kan. Better is gebaseerd op de visie van mede-initiator Amber Albarda, auteur van succesvolle boeken over de rol van voeding op onze gezondheid. Auteurs als Ralph Moorman, Juglen Zwaan, Jesse van der Velde, Richard de Leth en Rineke Dijkinga schaarden zich snel achter dit initiatief en zijn aanwezig voor lezingen, workshops en Meet & Greets. De gezellige 'Gezonde Schrijvers Lunch' op zondag maakt dit uitgebreide programma compleet.

Bij Better komen bezoekers alles tegen wat goed voor ze is. Van alkalisch zelfontspringend bronwater en zuurstofdrankjes tot haaientandenvullingen voor in je gebit. Van de lekkerste en meest pure voeding tot beautyproducten en van supplementen tot detoxprogramma's; van alles het beste en het meest natuurlijk in zijn soort. En alles kan geprobeerd, geproefd en gekocht worden.

Better event 2016 - Openingstijden en locatie

Zaterdag 14 mei - 9:30–18:00 uur
Zondag 15 mei - 9:30–18:00 uur

Amtrium, RAI Amsterdam, Europaplein, 1078 GZ Amsterdam

Voor meer informatie: www.better-events.nl
Publicatiedatum: