Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ketchup Chili springt er voorlopig bovenuit"

BioBandits groeit door in Driel

Tholen - BioBandits vierde 1 april haar 5-jarig bestaan. "Voor ons was het een gewone werkdag, maar de dag werd toch bijzonder omdat we van diverse kanten felicitaties ontvingen. Hierdoor waren we blij verrast. Het ging veelal om mensen die van begin af aan betrokken zijn geweest bij BioBandits. En zoals elk jaar op de erjaardag kwam er gebak aan te pas, al was dit natuurlijk wel een speciale verjaardag vanwege de viering van het eerste lustrum", vertelt Pieter Bas Alferink (rechts op de onderstaande foto).

Begin 2014 is BioBandits naar Driel verhuist. De verhuizing kwam op een goed moment, aangezien de capaciteitsgrenzen van de productielocatie in Kampen regelmatig gehaald werden. "Sinds kort hebben we hier een volwaardig kantoor betrokken. Daarnaast is de productie geoptimaliseerd. Inmiddels zijn er 4 medewerkers fulltime bij ons aan de slag. Op deze locatie is alles voor handen om door te groeien in de ambitie die we hebben."

Nieuwe producten

BioBandits introduceerde op de BIOFACH in Neurenberg zes nieuwe producten: 3 varianten ei-vrije mayonaise en een drietal ketchups. Pieter Bas vertelt dat de reacties op de nieuwe producten erg goed zijn. "De ketchups zijn vanaf het eind van deze maand verkrijgbaar bij Natudis en via Voets Specialiteiten zijn ze al door diverse delicatessenwinkels in het assortiment opgenomen." De ketchups zijn er in deze smaken: de Ketchup Original, Ketchup Chili en Ketchup Mango. "De Ketchup Chili lijkt er qua populariteit voorlopig bovenuit te springen." De ketchups zijn inmiddels ook al in het buitenland verkrijgbaar. "We exporteren ze naar Duitsland, Polen en Engeland. Hiervoor hebben we tijdens de BIOFACH contacten gelegd."Voor meer informatie:

Pieter Bas Alferink
BioBandits
Honingveldsestraat 7a
6665 CA Driel
0382 303942
[email protected]
www.biobandits.com