Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Moderne, biologische Japanse producten op traditionele wijze bereid

TerraSana vernieuwt Japanse soba- en udonnoedels

De Japanse keuken wordt met de dag populairder. Pure smaken, verse ingrediënten en soms nog onbekende, maar authentieke producten maken de keuken voor veel mensen interessant. Unieke ingrediënten geven een gerecht een typische, oosterse tint. Japans eten wordt nu nog veel met sushi verbonden, maar deze bijzondere keuken is zoveel meer dan dat.

TerraSana wil als dé Japan expert van Nederland iedereen graag kennis laten maken met de mooiste en meest authentieke Japanse producten. Moderne producten die niet alleen op de meest traditionele wijze en met generaties lange ervaring gemaakt zijn, maar die ook nog eens biologisch zijn.Vernieuwd: soba en udonnoedels

Noedels nemen een belangrijke plaats in in de Japanse keuken. Daarom biedt TerraSana niet alleen een heerlijke, glutenvrije varianten, maar ook de traditionele udon en soba. Op authentieke wijze gemaakt bij onze producent in Japan. Udon noedels zijn gemaakt van volkoren tarwe. Soba is het Japanse woord voor boekweit. Dit is dan ook het hoofdingrediënt. Als je weet wat er bij komt kijken om soba te maken, dan wordt het nóg leuker om het te eten. Het mengen van de boekweit en het water is een kunst op zich en moet zeer nauwkeurig gedaan worden. Na het mengen wordt de soba uitgerold tot enorme repen. Dit is een klus die erg veel handwerk vereist en daardoor lang duurt. Daarna worden de repen met speciale messen in kleine reepjes gesneden en luchtgedroogd.De nootachtige smaak, de perfecte textuur van de noedels en de manier waarop ze om je eetstokjes glijden is een genot voor iedereen. Soba wordt in Japan het vaakst geserveerd in een hete bouillon. Met onze biologische miso's is dat in een oogwenk klaar. Met Japanse smaakmakers als shoyu, tamari, mirin en sesamolie maak je een gerecht helemaal af.

Soba is verkrijgbaar in drie varianten: 100% boekweit, 40% boekweit en yomogi. Yomogi is een Japanse medicinale plant. Udon is verkrijgbaar in de volkoren variant.TerraSana als de Japanspecialist

TerraSana is volop bezig met het vernieuwen van zijn Japanlijn. Een unieke lijn van 90 biologische producten die allemaal goed passen in de moderne Japans keuken, en tegelijkertijd op de meest authentieke wijze gemaakt zijn. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de non-food producten. De allerlaatste producten zullen naar verwachting eind juni in huis zijn. Meld u aan voor de nieuwsbrief van TerraSana via [email protected] om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.
Publicatiedatum: