Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoeve Ackerdijk opent deuren tijdens Campina Open Boerderijdagen

Voor het elfde jaar op rij organiseert Campina de Open Boerderijdagen. 64 melkveehouders (waaronder bio-melkveehouderij Hoeve Ackerdijk in Schipluiden) in heel Nederland stellen tijdens het Hemelvaartweekend op vrijdag 6 mei en op Tweede Pinksterdag, maandag 16 mei, hun boerderij open voor het publiek. Een leuk uitje voor het gezin, waarbij de bezoekers een kijkje kunnen nemen achter de schermen van de boerderij. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. De deelnemende boerderijen zijn op één van de dagen open tussen 10:00 en 16:00 uur, toegang is gratis.

Vorig jaar trok Hoeve Ackerdijk 2916 bezoekers. Toen werd de open dag op vrijdag 15 mei gehouden. Klik hier voor het Biojournaal-verslag.Open Boerderijdagen leerzaam en leuk

Tijdens deze elfde editie van de Campina Open Boerderijdagen krijgen bezoekers de mogelijkheid om het boerenleven te 'proeven' en laten de boeren zien waar melk vandaan komt. De deelnemende boerderijen organiseren tal van activiteiten. Zo kunnen bezoekers zich onder meer uitleven op een familie boerenstormbaan, krijgen zij een rondleiding op de boerderij en meten kinderen hun krachten bij het melkbus-heffen.

Campina Open Boerderijdagen 2016
  • Vrijdag 6 mei en maandag 16 mei tussen 10:00 en 16:00 uur.
  • Toegang: gratis.
  • Voor een overzicht van de deelnemende boerderijen ga naar deze pagina.

Publicatiedatum: