Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Opening op 30 april

Versgebakken biologische chips bij nieuwe Pomms' vestiging in Gouda

Liefhebbers van biologische verse friet en kroketten kunnen straks hun hart ophalen in Gouda. Op 30 april opent biologische snackbar Pomms' een vestiging in hartje centrum (Nieuwstraat 2). Bovendien krijgt Gouda een primeur: versgebakken biologische chips met zeezout.
 
De chips wordt ter plekke bereid en, net als de bekende Pomms' friet, gemaakt van 100% biologische aardappelen. De ribbelchips wordt dagelijks vers gesneden en in de schil gebakken voor extra smaak. Als het aan Pomms' ligt is deze kraakverse chips met zeezout binnenkort ook te koop in andere vestigingen.
 
Bij Pomms' staan kwaliteit en verantwoorde herkomst centraal. De kroketten worden bereid volgens eigen recept en het vlees komt van biologische koeien uit de wei. De kaas voor de geitenkaaskroketten is gemaakt van Hollandse boerengeitenmelk en de Texelse garnalen in de garnalenkroketten worden duurzaam gevangen door kotter TX65 en gepeld aan de Waddenkust.
 


De eigenaren van Pomms', Ruud Boeve en Niels Tijthoff, vinden dat snacken bewuster en beter kan. Ruud: "Diepgevroren patat en kroketten vol E-nummers en bouillonpoeders vinden wij niet meer van deze tijd. Tegenwoordig zijn mensen zich gelukkig veel meer bewust van wat ze eten en kiezen dan ook steeds vaker voor biologische herkomst van voeding." Niels: "Wij weten tot aan de boer waar onze ingrediënten vandaan komen en we werken alleen met onbewerkte, pure producten. Dat proef je en wij doen er alles aan om de hoge kwaliteit die mensen van ons gewend zijn te behouden. Dat is niet altijd gemakkelijk maar met minder nemen wij echt geen genoegen."
 
De vestiging in Gouda is de tweede voor Pomms'. De eerste vestiging op de Coolsingel in Rotterdam is sinds de opening in 2014 een groot succes. Later dit jaar zullen meerdere Pomms' filialen volgen. Daarnaast zijn de foodtrucks van Pomms' al jaren een begrip op grote evenementen en festivals.
 
Op de feestelijke opening in Gouda deelt Pomms' op 30 april gratis friet uit tussen 12:00 en 14:00 uur. Pomms' is geopend woensdag tot en met zaterdag van 12:00–19:00 uur (koopavonden tot 21:00 uur) en op koopzondagen van 12:00 tot 18:00 uur.

Voor meer informatie: www.pomms.nl
Publicatiedatum: