
Abonneren
Vacatures
- Loodsmedewerk(st)ers Groente en Fruit
- Global Sourcing Manager
- Business Unit Manager Importeurs & Exporteurs
- Docent Teelt
- Buying Operations Manager (BOM Process)
- Bestuurslid
- Internationaal accountmanager Duitsland
- Manager Operations Ethiopia
- Quality controller
- Manager Packing Station
Top 5 - gisteren
- In memoriam Harmen Peters
- René Groenen en Gineke de Graaf nemen afscheid van biologisch-dynamische boerderij De Beersche Hoeve
- Amandelpasta en gemengde notenpasta in grote 'jubileumpotten'
- Biologisch akkerbouwer Douwe Monsma aan tafel bij onderhandelingen landbouwakkoord
- "Nederlandse leiders putten sterk uit de ervaringen in Denemarken bij het ontwikkelen van de markt"
Top 5 - afgelopen week
- Geitenhouderij De Molswaerd gaat van biologisch naar eco-vriendelijk
- John Arink speecht tijdens protest bij Rabobank
- Onkruidrobot maakt indruk op RTL-presentator Lodewijk Hoekstra
- Biologische paddenstoelenkwekerij zet deuren wijd open na nieuwbouw
- Roomijs van BD-landbouwer Tim Moerman in BinnensteBuiten
Top 5 - afgelopen maand
- Mestoverschot? Niet in de biologische sector
- Geitenhouderij De Molswaerd gaat van biologisch naar eco-vriendelijk
- De Wijndragers neemt het merk Van TON uit Zierikzee over
- Potgrond met turf funest voor natuurgebieden, maar alternatief lijkt moeilijk te vinden
- "Overheid beschermt mensen en natuur onvoldoende tegen schadelijke effecten van bestrijdingsmiddelen"
Opening op 30 april
Versgebakken biologische chips bij nieuwe Pomms' vestiging in Gouda
De chips wordt ter plekke bereid en, net als de bekende Pomms' friet, gemaakt van 100% biologische aardappelen. De ribbelchips wordt dagelijks vers gesneden en in de schil gebakken voor extra smaak. Als het aan Pomms' ligt is deze kraakverse chips met zeezout binnenkort ook te koop in andere vestigingen.
Bij Pomms' staan kwaliteit en verantwoorde herkomst centraal. De kroketten worden bereid volgens eigen recept en het vlees komt van biologische koeien uit de wei. De kaas voor de geitenkaaskroketten is gemaakt van Hollandse boerengeitenmelk en de Texelse garnalen in de garnalenkroketten worden duurzaam gevangen door kotter TX65 en gepeld aan de Waddenkust.
De eigenaren van Pomms', Ruud Boeve en Niels Tijthoff, vinden dat snacken bewuster en beter kan. Ruud: "Diepgevroren patat en kroketten vol E-nummers en bouillonpoeders vinden wij niet meer van deze tijd. Tegenwoordig zijn mensen zich gelukkig veel meer bewust van wat ze eten en kiezen dan ook steeds vaker voor biologische herkomst van voeding." Niels: "Wij weten tot aan de boer waar onze ingrediënten vandaan komen en we werken alleen met onbewerkte, pure producten. Dat proef je en wij doen er alles aan om de hoge kwaliteit die mensen van ons gewend zijn te behouden. Dat is niet altijd gemakkelijk maar met minder nemen wij echt geen genoegen."
De vestiging in Gouda is de tweede voor Pomms'. De eerste vestiging op de Coolsingel in Rotterdam is sinds de opening in 2014 een groot succes. Later dit jaar zullen meerdere Pomms' filialen volgen. Daarnaast zijn de foodtrucks van Pomms' al jaren een begrip op grote evenementen en festivals.
Op de feestelijke opening in Gouda deelt Pomms' op 30 april gratis friet uit tussen 12:00 en 14:00 uur. Pomms' is geopend woensdag tot en met zaterdag van 12:00–19:00 uur (koopavonden tot 21:00 uur) en op koopzondagen van 12:00 tot 18:00 uur.
Voor meer informatie: www.pomms.nl
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-05-12 Ziekenhuis AZ Zeno geeft bio-voeding aan de patiënten
- 2023-05-11 Hotelketen Bilderberg: alle 125 ontbijtproducten gescreend en verduurzaamd
- 2023-05-05 Tweesterrenchef Bas van Kranen: "Biologische groenten zijn zoveel lekkerder, echt bizar"
- 2023-05-03 Nieuw Mos eetcafé wordt biologische saladebar SLA
- 2023-04-25 Eerste biologische en vega lunchroom van Dordrecht gaat sluiten
- 2023-04-24 Chef-kok Wander Alblas laat gasten zelf kip slachten
- 2023-04-20 Duitsland: nieuwe regels voor etikettering bio-producten in restaurants en kantines
- 2023-04-18 Nieuwe biologische koekjesmix voor naast de koffie of thee
- 2023-04-18 Smaakvolle start voor pilot 'Meer bio in de horeca'
- 2023-04-05 Zwitserse bio-sector zet met biologisch horeca-label in op extra omzet
- 2023-04-03 Meld uw duurzame horecalocatie aan voor de Gaia Green Awards 2023
- 2023-03-22 Instock verhuist om meer voedsel te kunnen 'redden'
- 2023-03-10 Collectief van inkopers verbindt zich aan natuurinclusieve landbouw
- 2023-02-21 Groene en gezonde maaltijden in de zorg dankzij platform ToekomstProef
- 2023-02-17 Heerlijkheid Mariënwaerdt behaalt opnieuw Green Key Goud
- 2023-02-14 Valentijnsactie voor de Voedselbank
- 2023-02-14 Met pilot komt biologische aanbesteding door het Rijk stapje dichterbij
- 2023-01-30 Investeringsronde moet groei en internationalisering Anne&Max versnellen
- 2023-01-24 Hotelvereniging gaat voor 50% bio-groenten in 2025
- 2023-01-11 Vernieuwd EXKi-restaurant op Brussels Airport