"Gemeente raakte enthousiast tijdens inspiratietour in Utrecht"

Frietwinkel nummer 2 geopend in Den Haag

Tholen - Vrijdag 15 april is de tweede vestiging van de Frietwinkel van Dapp Bio Food in Den Haag geopend. "We hebben heel goede reacties gekregen na de opening. We zijn erg benieuwd wat Den Haag van ons concept zal vinden. Het is weer een heel nieuw avontuur en een mooie test voor het concept", vertelt Roderick Heijning.

De Frietwinkel in Den Haag is gevestigd aan de Korte Poten 23. De eerste Frietwinkel opende op vrijdag 15 augustus 2014 in Utrecht (Vinkenburgstraat 10). In 2015 werd de Frietwinkel verkozen tot winnaar van de AD Friettest. Roderick gaf toen in Biojournaal al aan dat hij niet uit kon sluiten dat er meer Frietwinkels bij zouden komen. "We vonden de tijd nu rijp, je moet niet te snel willen groeien. De gemeente wilde ons concept graag naar Den Haag halen. Ze kwamen tijdens een inspiratietour in Utrecht langs en raakten enthousiast, zodoende zijn we in Den Haag terecht gekomen. Dit pand was ook een schot in de roos, de voorgevel lijkt ontzettend veel op die van de winkel in Utrecht." Het zal overigens niet bij deze opening blijven. In mei zal Dapp de eerste biologische Frietwinkel in Breda openen.


Links Roderick Heijning en rechts Siem van Bruggen bij de opening van de tweede Frietwinkel in Den Haag.

Net als in de Utrechtse Frietwinkel zal in Den Haag een bedrijfsleider aangesteld worden. "Die start in mei. Tot die tijd staan we vooral zelf in de winkel. Dat is ook wel goed, zo kunnen we het publiek in Den Haag goed leren kennen." Er zijn wel wat veranderingen doorgevoerd in het concept ten opzichte van Utrecht. "In Den Haag hebben we bijvoorbeeld voor een heel andere vloer gekozen, een stenen visgraatvloer in twee kleuren. De bedoeling is dat de vloer in Utrecht in de toekomst ook vervangen zal worden."

Voor meer informatie: www.frietwinkel.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.