Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PuurFair 2016 naar Westergasfabriek

De tweede editie van PuurFair vindt plaats in de Westergasfabriek. Tegelijk met het drukbezochte Neighbourfood market laten op 18 september tientallen duurzame ondernemers hun producten zien aan het publiek.

Op de pleinen energie, bouwen, wonen, voeding, crowdfunding, mobiliteit en lifestyle krijgen naar verwachting 2000 en 3000 bezoekers handreikingen voor een duurzame leefstijl. Inmiddels zijn er al 32 inschrijvingen en nog tientallen ge├»nteresseerden. Vorig jaar was er een wachtlijst, en ook dit jaar is de ruimte niet oneindig, dus heb je interesse, meld je snel: [email protected].
 


Deelnemers

Op ieder themaplein is wel iets te doen. Zo neemt Elektrokass niet alleen zonnepanelen mee, maar ook infraroodverwarming en informatie over energiebesparende maatregelen. Qurrent en Vandebron zijn ook weer aanwezig, waarbij de laatste een energiequiz doet op het energieplein. Bedaffair richt een slaapkamer duurzaam in, O'Right Natural Haircare heeft een winkel met eerlijke verzorgingsproducten en een wensboom en Alpacadekbed en Wools of Holland zijn aanwezig met alpaca's. Better Candy laat gezond snoep proeven.

De Vegetari├źrsbond is er weer, evenals Windowfarms.nl: zij leren je sla kweken in eigen raam. Daarnaast zijn er nog een twintigtal standhouders zoals de biologische supermarktketen Estafette/Odin, Royal Pea fair trade kleding en nog veel meer. Binnenkort verschijnt het overzicht op www.puur-fair.nl.Initiatiefneemster Tjitske Ypma: "Door de nieuwe plek, oude en nieuwe partners en mijn nieuwe collega Jan Paul Reij bruist PuurFair als nooit tevoren. We hebben een gezamenlijke missie: laten zien dat duurzamer leven kan, en nog leuk is ook. Iedereen is welkom: kleine start-ups met een statafel van 150 euro en grote partijen die, als ze leuke activiteiten bieden, ook extra ruimte krijgen. Ook denken wij actief mee met nog tientallen andere standhouders over de optimale invulling van hun beursdeelname. Standhouders met een leuke publieksactiviteit krijgen korting."

Voor meer informatie: www.puur-fair.nl
Publicatiedatum: