Bloesem op Landgoed de Olmenhorst

De aankomende weken staan tienduizenden appel- en perenbomen op Landgoed de Olmenhorst in bloei. Op de appelpluk na de mooiste periode van de boomgaard én natuurlijk het begin van die heerlijke biologische appel of peer. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en genieten. Samen met het gezin of met vrienden lekker naar buiten voor een dagje in de frisse buitenlucht.Kinderen kunnen spelen in de speeltuin en je kunt wat buitenspeelgoed meenemen voor op het veld. Naast de speeltuin zal bij goed weer een springkussen neergezet worden. Ook zijn er twee speurtochten over het landgoed uitgezet. Meer informatie hierover is te verkrijgen in de Landgoedwinkel. Tip: boek van te voren een picknick zodat je met een kleedje echt midden in de bloeiende boomgaard kan gaan zitten. Het Appelcafé met kas en terras is geopend voor een kopje koffie, thee, Olmenhorstsap, taart en lunch.
 


Voor groepen van minimaal 10 personen kan men alle ateliers aantrekkelijke arrangementen in combinatie met een lunch, high tea of barbecue boeken. Activiteiten: schilderen op zijde, bonbons, kaarsen of mosterd maken, hanger maken van speksteen en nog veel meer.
 
Landgoed de Olmenhorst: Lisserweg 481, info@olmenhorst.nl, 0252 413165, www.olmenhorst.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.