Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
24 april, 12:00-18:00 uur

Uitnodiging open dag Udea

Op 24 april opent biologische groothandel Udea haar deuren. Udea wil u graag uitnodigen, zodat ze kunnen laten zien wat ze in huis hebben om de klanten te helpen. Op deze gezellige dag kunt u een kijkje nemen op beide locaties van Udea; de dag begint op het servicekantoor, waar zich ook het koelmagazijn bevindt. Vervolgens gaat het programma verder bij het DKW-magazijn. Hier zullen de foodtrucks al klaar staan om u met biologische hapjes te verwelkomen. Op deze locatie zullen veel van de leveranciers aanwezig zijn om hun producten te presenteren, zodat u een indruk krijgt van het aanbod. Na het welkomstwoord van algemeen directeur Erik Does, volgt een aantal interessante lezingen. Genoeg redenen om de Open Dag te bezoeken dus!

"Op deze Open Dag wordt duidelijk waar wij als Udea voor staan: een duidelijke visie op de toekomst voor onze klanten en een sterke binding met onze leveranciers. Duurzaam ondernemen in biologisch", aldus Erik Does, algemeen directeur Udea.Udea wil op deze Open Dag laten zien dat ze meer zijn dan een groothandel van biologische producten. Udea is een familiebedrijf met een persoonlijke benadering. Een betrouwbare partner voor specialist, biosuper en out-of-home.

Onder de diensten van Udea valt niet alleen het leveren van producten; Udea kan voor u als klant veel meer betekenen; van voorraadbeheer in uw winkel tot het leveren van promotiemateriaal.

Op de Open Dag leiden de verkopers u rond over de afdelingen, zodat u meteen weet bij wie u moet zijn!
 
Na de rondleiding gaat het programma verder bij het DKW-magazijn. Een uitgebreide omschrijving van het programma vindt u hieronder. Tijdens en rondom de lezingen kunt u uiteraard genieten van een hapje en een drankje, goede muziek en ook voor de kinderen zijn er leuke dingen te doen.

Heeft u zichzelf al aangemeld?

Aanmelden kan tot en met woensdag 20 april 2016. Klik hier om je aan te melden.Het programma:

12:00 – 14:00 uur
Rondleiding servicekantoor en koelmagazijn. Ontdek wat de verschillende afdelingen van Udea voor u kunnen betekenen!

13:00 uur
Inloop DKW-magazijn. Bekijk waar het grootste biologische assortiment van Nederland ligt opgeslagen!

14:00 uur
Welkomstwoord Erik Does, algemeen directeur Udea.

14:30 uur
Programma met informatieve en inspirerende sprekers. De lezingen zijn met vrije inloop. Een uitgebreide omschrijving van de lezingen vindt u hieronder.

Bionext - Zet zich in voor duurzame biologische voeding en landbouw
Bavo van den Idsert, directeur van Bionext, zal vertellen over een aantal projecten waar Bionext momenteel mee bezig is. Het zal onder andere gaan over de toekomst van het EKO-keurmerk voor biologische winkels, de EU-campagne 'ik sta achter biologisch' en de octrooicampagne die speciaal voor de speciaalzaken is
ontwikkeld.

Slimstock - Het voorraadbeheersysteem bij Udea
Erik-Jan van de Brink, commercieel directeur van Udea, vertelt over Slimstock. Met dit voorraadbeheerprogramma wordt de winkelier veel werk uit handen genomen. Het systeem is in staat automatisch te bestellen. Dit levert vele voordelen op, zoals een beter voorraadbeheer, betere uitlevering van producten, minder derving en het bespaart tijd en zorgt dus voor minder personeelskosten.

Plastic Soup Foundation - Probeert het plastic in de oceanen terug te dringen
Cath Schuttevaer, Knowledge transfer & Strategy bij de Plastic Soup Foundation, vertelt over de missie van de Plastic Soup Foundation. Deze stichting zet zich in om de grote hoeveelheid plastic in onze oceanen terug te dringen. Om het mondiale probleem aan te pakken is een grote wereldwijde omslag vereist. Het huidige systeem van de productie en consumptie van plastics is niet duurzaam. Dit moet plaatsmaken voor nieuwe systemen op basis van alternatieve grondstoffen en innovatieve processen en materialen. De Plastic Soup Foundation wil hieraan
bijdragen door het bevorderen van:
  • Internationale samenwerking
  • Projecten van en met koplopende bedrijven
  • De verspreiding van good practices van duurzame oplossingen

Rabobank - Over foodmarktontwikkelingen in Nederland
Sebastiaan Schrijen, Senior analist consumer foods bij de Rabobank, geeft een lezing over de foodmarktontwikkelingen in Nederland. Tijdens zijn lezing gaat hij in op de vervaging van de grenzen tussen foodkanalen, ofwel blurring. De consumententrends veranderen. Waar en wanneer koopt men eten? Waar en wanneer wordt een aankoop geconsumeerd en/of bereid? Heeft u voldoende inzicht in deze trends en ontwikkelingen? En hoe speelt u hierop in? Een interessante lezing voor de ondernemende winkelier!

Demeter - Stichting voor biologisch-dynamische landbouw

Leen Janmaat, senior adviseur bij het Louis Bolk Instituut, vertelt over biologisch-dynamisch, Demeter en de ontwikkeling in het kader van een nieuwe cursus die hij voor Stichting Demeter heeft samengesteld over Demeter voedselkwaliteit.

Actieve rol in winkelbegeleiding - Wat kan Udea voor u betekenen?
Geert-Jan Smits gaat tijdens deze lezing in op de actieve rol die het team van winkelbegeleiders voor uw winkel kan spelen. Hij geeft uitleg over de sturing van winkelprocessen om een winkel zo effectief en efficiënt mogelijk te laten opereren, over trainingen en opleidingen, ondersteuning in winkel-bouwprojecten, juridische zaken, marketing en vele andere services die Udea kan verzorgen.

OERsterk - Terug naar de oorsprong met gezonde voeding
De middag wordt afgesloten door Drs. Richard de Leth; auteur van de bestseller OERsterk: Gezond, fit en slank volgens de natuur. Hij gelooft in een leefstijl die teruggaat naar de manier van leven van onze voorouders; door te eten zoals vroeger, zorg je ervoor dat je lichaam de goede voedingsstoffen binnenkrijgt om optimaal te functioneren. Tijdens deze bevlogen lezing zal Richard je aan het denken zetten over het huidige gezondheidsbeleid en het belang van voeding voor een goede gezondheid. Een gezonde boodschap om de dag mee af te sluiten!

Locaties

Servicekantoor en koelmagazijn
Doornhoek 4040 in Veghel
DKW-magazijn
Pater van den Elsenlaan 4a in Veghel
Publicatiedatum: