Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Budels introduceert biologische 0,0% Radler

De Budelse Brouwerij introduceert als eerste brouwerij in Nederland een alcoholvrije Radler welke gebrouwen is uit biologische verbouwde grondstoffen. Het is een verfrissende mix van biologisch Budels Malt 0,0% en puur biologisch citroensap. Deze alcoholvrije biermixdrank is vanaf heden verkrijgbaar.

Budels 0,0% Radler

Budels 0,0% Radler is klimaatneutraal gebrouwen uit uitsluitend biologische grondstoffen: gerstemout, hop en puur citroensap. Een alcoholvrij bier met een verfrissend karakter.Budelse Brouwerij B.V.

De Budelse Brouwerij is een familiebrouwerij, sinds 1870 verankerd in het hart van Budel. Generaties lang worden de Budelse Bieren gebrouwen met aandacht voor kwaliteit en liefde voor het brouwersvak. Traditie en ambacht vormen hierbij nog altijd de basiselementen. Het paradepaardje is Budels Pilsener, kwaliteitsbier met een verfijnde volle smaak. Het assortiment bestaat naast Budels Pilsener uit 17 speciaalbieren, waarvan 10 biologische bieren. Alle Budelse Bieren worden klimaatneutraal gebrouwen uit natuurzuivere grondstoffen en zacht brouwwater.

Voor meer informatie: www.budels.nl
Publicatiedatum: