Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tia Loftsgard nieuwe directeur Canada Organic Trade Association

De Raad van Bestuur van de 'Canada Organic Trade Association' (COTA) heeft Tia Loftsgard per 21 maart 2016 benoemd tot directeur van de vereniging. Dag Falck, voorzitter van de Raad van Bestuur van COTA, zegt: "We zijn verheugd om Tia te mogen verwelkomen in haar rol als directeur. Deze positie is cruciaal in het leiderschap van de snel groeiende biologische sector in Canada. De vraag naar bio-producten blijft toenemen in Canada, toch worden we geconfronteerd met uitdagingen in het toenemende binnenlandse aanbod, willen we voortbouwen op ons succes op de internationale markten en moeten onze belangen behartigd worden richting de nieuwe federale regering. We zijn er van overtuigd dat Tia de juiste persoon is om COTA voor te bereiden op de toekomst."



Tia Loftsgard is een gevestigde non-profit manager met leidinggevende ervaring in Fairtrade en coöperatieve bewegingen in zowel Canada als de Verenigde Staten. Tia: "Ik ben vereerd en opgewonden over deze nieuwe functie bij COTA. Ik ken de biologische sector goed en ik kijk er naar uit om alle partners en stakeholders te leren kennen, zodat we de volgende fase voor biologisch in Canada kunnen uitstippelen. Ik ben gepassioneerd over biologisch, over de impact van onze voeding en landbouw op onze gezondheid en het milieu en ik wil er voor zorgen dat onze sector sterk vertegenwoordig wordt in Ottawa."

Klik hier
voor meer informatie.
Publicatiedatum: