Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Restaurant Spirit binnenkort ook in Amsterdam

Vegetarisch en biologisch restaurant Spirit start in de zomer van dit jaar in Amsterdam centrum-oost. Het buffetrestaurant kijkt al langere tijd uit naar een locatie in het Amsterdamse. Over een paar maanden is het mogelijk om aan de hoek Cruquiuskade en Czaar Peterstraat een statig nieuwbouwpand te betrekken van architect Kollhoff & projectontwikkelaars Hoorne Vastgoed en M.J. de Nijs Projectontwikkeling.



Spirit draait sinds september 2012 op volle kracht en heeft inmiddels al vele gasten mogen verwelkomen. Jong of oud, vegan of carnivoor, singles, setjes, gezinnen en families, bij Spirit eet iedereen en daar zijn ze heel trots op. Good food tastes better, 100% biologisch en 100% vegetarisch in ruim 50 gerechten die ze dagelijks eigenhandig bereiden met respect voor mens, dier, milieu en economie.



Over Spirit

Bij Spirit mag je zelf opscheppen en betaal je alleen voor wat je hebt opgeschept. Dat is wel zo eerlijk voor grote en kleine eters en het zorgt voor minder afval.
Het buffet biedt keuze voor ontbijt, lunch en diner, dranken en patisserie. Denk aan: ziltige zeespaghetti en zoete aardappels, linzen, peulen, tempeh en tofu, warme wakame en koude kouseband, reuzepompoenen en mini-tomaatjes. Er zijn zoveel groenten, granen, peulvruchten en kruiden om heerlijke en volwaardige gerechten mee te maken. Inspiratie halen ze bij Spirit uit de hele wereld: van Italiaanse antipasti tot Amerikaanse smoothies en van Japanse tempura tot Hollandse aardappels met mayo. In het buffet zijn steeds verschillende smaken te vinden en aan de bar kun je er koffie, (kruiden)thee, huisgemaakt sap of een lekker glas wijn bij bestellen.

Voor meer informatie: daniel@spiritamsterdam.nl of roosmarijn@spiritrotterdam.nl, www.spiritrotterdam.nl
Publicatiedatum: