Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TerraSana receptenacties: nieuw promotiemateriaal voor februari

In de afgelopen maand hebben een heel aantal winkeliers meegedaan aan dé TerraSana-actie van 2016: een recepten-promo-reeks in samenwerking met kookboekenschrijfster Amber Albarda. Elke komende maand bedenkt Amber Albarda een heerlijk recept dat gebaseerd is op TerraSana's biologische producten. Aansluitend hierop zet TerraSana een groot gedeelte van deze producten in de aanbieding en verzorgt het bedrijf maandelijks een pakket met POS-materiaal. Dit pakket bestaat uit een mooi en overzichtelijk receptkaartje, actiekaarten per product, schapkaarten per product en posters. Winkeliers kunnen dit pakket gebruiken om een positief gevoel in de winkel te creëren, nieuwe klanten te werven en bestaande klanten uit te lokken om méér kopen dan normaal gesproken.

Terugblik op de eerste actie

In de afgelopen maand werd Ambers Japanse misosoep uitgelicht. Naast het verzonden POS-pakket deed TerraSana ook een aantal demo's rondom dit recept van Amber Albarda, onder andere bij Gimsel in Rotterdam. Hiermee wordt de consument nog een stukje nieuwsgieriger gemaakt.


Amber Albarda.

Het recept van deze maand: Osawa cake!

Wat bakt Amber Albarda deze maand? Deze maand bakt ze een lekkere winterse Osawa cake. Helemaal natuurlijk gezoet. Boordevol gezonde ingrediënten die iedereen wel in zijn keukenkastje heeft staan. Benieuwd naar het recept? Het receptkaartje staat op de homepage van TerraSana.
 
Daarnaast zullen de receptkaartjes in veel natuurvoedingswinkels te vinden zijn. Daarmee kan men thuis op zijn gemak aan het recept beginnen. En de TerraSana producten die nodig zijn voor het recept: die zijn de hele maand in de aanbieding.



Over Amber Albarda

Amber is voedingscoach, kookboekenschrijfster en moeder. Ze gaat volledig voor een biologische, gezonde levensstijl. We willen allemaal genieten, maar ons ook gelukkig en gezond voelen. Amber wil mensen inspireren en laten zien hoe je dit kunt bereiken. Gezond eten, gezond genieten! Lees hier meer over Amber Albarda.

Amber en TerraSana

Omdat TerraSana's visie op eten helemaal past bij Ambers visie, is Terrasana niet alleen deze mooie maandelijkse samenwerking aangegaan, maar heeft het bedrijf ook twee van haar boeken in het assortiment opgenomen. Zo wordt het tastbaar hoe simpel het is om lekker en natuurlijk te eten!

Meer informatie

Ook meedoen aan de actie? Hier vindt u alle praktische informatie over de acties. Het volledige POS-pakket is hier te downloaden (onder Amber Albarda POS-materiaal Osawa cake).
Publicatiedatum: