Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aqua Aurora test het met EFD systeem op Bio-beurs

Wil je weten wat vitalisers met je (water en voeding) doen?

Op de Bio-beurs kunnen bezoekers en standhouders bij Aqua Aurora (stand C 164) eigen kraanwater, voeding en levensmiddelen laten testen. Met het EFD systeem kunnen ze onmiddellijk zien of water en voeding belastend is. Henk Pannekoek van Aqua Aurora geeft toelichting:

"Dat kraanwater minder gezond en fris is dan menigeen denkt hebben we in het verleden vaker aangetoond. Het opgepompte water wordt weliswaar gezuiverd maar desondanks blijft dit gezuiverde water belast. De stoffen die er uitgehaald zijn, hebben de vitaliteit van het water aangetast. Ook tijdens het transport door leidingen wordt water er niet beter op. Testen hebben uitgewezen dat water belast wordt onder invloed van allerlei stralingsbronnen zoals hoogspanningskabels, zendmasten en kabelnetten. En wat te denken van alle digitale stralingsbronnen die we ons huis hebben binnengehaald, zoals de dect telefoon, routers, computers, babyfoons, omvormers voor zonnepanelen, mobieltjes enzovoorts en niet te vergeten de magnetron. Vele en vooral buitenlandse onderzoeken geven aan dat hier zeer waarschijnlijk een relatie ligt met de explosieve toename van het aantal kankergevallen. Onderzoeken van Aqua Aurora wijzen uit, dat water zeer gevoelig is voor deze stralingsbelasting. Zo trekt dit een zware wissel op de gezondheid van mens, dier en plant."Zaden en pootgoed meer levensenergie

"Onderzoeken tonen ook aan dat water, aangetast door deze frequenties, zich weer volledig herstelt wanneer het behandeld wordt met de vitalisers van Aqua Aurora. Zelfs water dat met de magnetron is verhit, kan zich na vitaliseren volledig herstellen. Het mag duidelijk zijn dat in een digitale wereld vitalisers onmisbaar zullen worden. Ook proeven met diverse groenten en zaden hebben het verschil zichtbaar gemaakt. In diverse moestuinen, in de akkerbouw en bij sportvelden, zijn gewassen geteeld, waarvan zaad en pootgoed deels door ons nieuwe LEG apparaat zijn behandeld. Bij de gevitaliseerde gewassen was de belasting voor de mens geringer en de opbrengst groter. Dit zagen we bij uien, bonen, rode bieten, aardappelen, ma√Įs en graszaad. Bij wintertarwe zagen we ook het eiwitgehalte met 13% toenemen. Voedertarwe werd baktarwe. We verwachten ook bijzondere resultaten met de glutenproblematiek in bijvoorbeeld brood. Hier wordt op dit moment hard aan gewerkt. Opmerkelijk was het effect bij de winning van honing. Twee imkers hebben volgens een idee van Aqua Aurora een bijenkast behandeld. De honing uit de behandelde kasten was van hogere kwaliteit dan de niet behandelde kasten. Verrassende ontwikkelingen waar de bijen blij mee zullen zijn. Eerder zagen we betere resultaten bij melkvee, varkens en pluimvee. Bij het gebruik van gevitaliseerd water bleek het medicijngebruik te dalen."

Gezondheid

"Het ligt voor de hand dat wanneer we gezond water drinken, gezonde lucht ademen en gevitaliseerde voeding tot ons nemen, onze gezondheid de vruchten hiervan plukt en het medicijngebruik spectaculair zal dalen. De nieuw op te richten gezondheidsverzekering speelt hier op in. Kijk op www.gezondheidscooperatief.nl en ontdek hoe je zelf mag bepalen wat goed voor je is."

Bio-beurs 2016

Tijdens de beurs kunnen bezoekers en standhouders in de stand van Aqua Aurora (stand C 164) eigen kraanwater, voeding en levensmiddelen laten testen. Met het EFD systeem zien ze dan onmiddellijk of water en voeding belastend is. De producten tot een doorsnede van 25 centimeter kunnen dan direct behandeld worden met het nieuwe LEG apparaat en daarna opnieuw getest worden. Aan de waterbar is het verschil tussen gewoon kraanwater en gevitaliseerd kraanwater te proeven. In de stand is ook het Gezondheidscoöperatief te vinden om uitleg te geven over de nieuwe GezondheidsVerzekering.

Voor meer informatie:

Henk Pannekoek
Aqua Aurora b.v.
Woudhuizerweg 82
7325 WL Apeldoorn
06 55767259
055 3231468
[email protected]
www.aqua-aurora.nl
Publicatiedatum: