Demeter is in Duitsland merk van de eeuw

In de nieuwste uitgave van 'Marken des Jahrhunderts – Stars 2016' (Merken van de eeuw - sterren van 2016) van de Duitse uitgeverij 'Deutsche Standards', is Demeter uitgeroepen tot merk van de eeuw.

"Het is de bijzondere kwaliteit van Demeter-producten die het merk zo sterk laat stralen." Daar is Demeter-woordvoerder Alexander Gerber zeker van. "Deze beste bio-kwaliteit is het resultaat van het gehele, respectvolle en enthousiaste werk van hen die bio-dynamisch werken", stelt Alexander vast. Hij is samen met de gehele Demeter-merkgemeenschap blij met de onderscheiding.Demeter onderstreept daarmee opnieuw haar onderscheidende positie binnen de levensmiddelenmarkt. De benoeming tot merk van de eeuw is slechts één van haar onderscheidingen in een reeks van regelmatige topposities op het gebied van onder andere bekendheid, sympathie en populariteit onder de Duitsers.

Voor meer informatie: www.demeter.de

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.