Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GooodyFooods Zwolle viert 5-jarig bestaan

GooodyFooods Zwolle heeft het afgelopen weekend haar vijfjarig bestaan gevierd. De GooodyFooods in Zwolle was de eerste en is inmiddels nog de enige GooodyFooods. Ger Fleuren doet verslag van de geslaagde viering:

Het gezegde: wat gaat de tijd toch snel. Dat hoorden wij van nogal wat mensen bij onze zeer geslaagde viering van ons vijfjarig bestaan van de GooodyFooods Zwolle op onze nieuwe locatie aan de Potgietersingel. En inderdaad is het al weer vijf jaar geleden dat wij na een intensieve en doordachte periode en met een goede visie de deuren konden openen voor onze bestaande klanten maar zeker ook toekomstgericht voor nieuwe klanten. En dat heeft mogen blijken. Een groei waar menigeen jaloers op zou zijn. Wij gelukkig, maar zeker ook de boer. Immers met zo'n overstap maak je het mogelijk dat de biologische boer en tuinder een groter publiek bereikt via ons afzetkanaal, namelijk de GooodyFooods. En dat willen we toch graag, zowel voor ons welzijn als voor de aarde.


Op deze foto het cadeau van het personeel. "Dit gaven ze met een knipoog naar... denk ook aan je relaxmomenten. De bank is overigens gemaakt door mensen met een hulpvraag. Fantastisch toch?" Links Ger Fleuren.

Wij als GooodyFooods Zwolle hebben dit moment natuurlijk dan ook aangegrepen om een presentatie te geven over onze unieke winkel in Zwolle. Een presentatie waar klanten (of misschien liever gezegd onze gasten) een heel blij gevoel aan over hebben gehouden. Presentaties in proeverijen, demo's, informatie, verdieping en vooral ook aandacht voor de klanten. Immers zonder hen waar waren we dan? En dat is helemaal geslaagd gezien de vele, echt vele, reacties.

Vrijdag begonnen met een intro van activiteiten in de winkel wat al zeer druk en enthousiast werd bezocht. Zaterdag hebben we uitgepakt met activiteiten, zowel in als buiten de winkel waar een grote tent was geplaatst met welkom en proeverijen en dergelijke. Hier kregen we lovende reacties op.Opmerkingen van klanten? Wat gezellig en informatief. Het zou eigenlijk vaker moeten. Of: wanneer is het weer?

En wij als GooodyFooods Zwolle? We hebben genoten en doen het nog. En terug kijkend? Een hele goeie overweging en zet vijf jaar geleden zowel voor ons als voor ons publiek en zeker ook voor onze boeren en tuinders.

Overigens het heeft mede zo kunnen plaatsvinden dankzij de enthousiaste deelnemende leveranciers. En hun reacties? Alleen maar uitnodigend voor een volgende keer.

Voor meer informatie: [email protected], www.gooodyfooods.nl
Publicatiedatum: