14e Kerstfair op landgoed Mariënwaerdt: 10-13 december

Van 10 tot en met 13 december vindt de 14e Kerstfair op Heerlijkheid Mariënwaerdt plaats. Het landgoed is sprookjesachtig door de prachtige kerstdecoraties, kampvuren, kerstbomen, kaarsen, lichtjes en sfeervol verlichte gevelhuisjes. Vier dagen (én twee avonden) kunnen bezoekers genieten in de landelijke sfeer van het landgoed.

Bezoekers kunnen bij de ruim 90 standhouders inspiratie opdoen en inkopen doen voor de feestdagen. Er zijn rondleidingen door het grote landhuis van Mariënwaerdt, waar de kersttafel feestelijk gedekt is en men kennismaakt met de kersttradities van de bewoners. Door het parkbos en over het fairterrein kan een arrensleeritje worden gemaakt. Kerstkoren omlijsten de Kerstfair muzikaal. Bovendien zijn er iedere dag modeshows en leuke workshops voor jong en oud. Glühwein, warme chocolademelk en feestelijke gerechten maken een bezoek aan de Kerstfair tot een heerlijke dag uit.Dit jaar is er extra gedacht aan de jongste bezoekers van de Kerstfair. Kinderen kunnen meedoen aan een speurtocht, er is een verhalenvertelster bij het kampvuur, ze kunnen megabellen blazen en natuurlijk ook een ritje maken met de arrenslee.

Ook nieuw dit jaar zijn de kookdemonstraties die gegeven worden in de Schapenschuur. Tijdens deze kookworkshops laten de koks zien hoe men zonder veel stress op eenvoudige wijze geweldige gerechten op de kersttafel kunt zetten. Er wordt vooral gewerkt met biologische streekproducten en landgoedproducten.Praktische informatie

De Kerstfair 2015 is van 10 tot en met 13 december 2015, dagelijks van 11:00 tot 18:00 uur en op vrijdag 11 en zaterdag 12 december tot 21:00 uur. De toegang bedraagt 10 euro per persoon (na 17:00 uur 8 euro per persoon). Kinderen van 13 tot en met 17 jaar: 7,50 euro, kinderen tot en met 12 jaar: gratis. In de online voorverkoop tot en met 9 december via www.kerstfair.nl zijn kaarten met 2 euro korting te bestellen. Honden zijn welkom, mits aangelijnd. Parkeren is gratis en er rijdt een gratis pendelbus vanaf station Beesd.

Voor meer informatie: www.kerstfair.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.