Nieuw: Lima Linzenchips

Natudis heeft Lima Linzenchips aan het assortiment toegevoegd en ziet deze chips als een verrijking van het assortiment hartige versnaperingen, passend bij de trend van verantwoord genieten. Niet zonder reden hebben de Verenigde Naties 2016 uitgeroepen tot het jaar van de peulvruchten. Peulvruchten zijn duurzaam, relatief goedkoop en een goede bron van eiwitten, vezels en andere essentiële voedingsstoffen. Met haar linzenchips speelt Lima hier goed op in. Linzen zijn één van de makkelijk verteerbare soorten peulvruchten, en een goede bron van eiwitten en vezels. Doordat de chips niet gefrituurd maar ovengebakken zijn, blijven zoveel mogelijk voedzame eigenschappen van de linzen behouden. De chips bevatten minder dan 5% vet en zijn heerlijk knapperig. Verkrijgbaar in twee varianten: Original en Chili.Over Lima

Lima gelooft in gezonde, evenwichtige voeding en geeft hierbij de voorkeur aan volkorengranen, plantaardige eiwitten, onverzadigde vetten en trage suikers. De producten zijn 100% natuurlijk, biologisch en een genot voor de smaakpapillen. Daarnaast levert Lima een bijdrage aan de wereld met duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zij produceert zo groen en ethisch mogelijk en ondersteunt maatschappelijke projecten in onder andere Rwanda en Ecuador.

Ben je klant van Natudis? Dan kun je Lima linzenchips nu met een mooie introductiekorting bestellen. Klik hier, ga naar de webshop van Natudis en log in.

Voor meer informatie: www.limafood.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.